ya bliorum cok soru soruorum ama yeni basladim iste mazur görün..arkadaslar simdi the forgotten tower görevinin sonunda heryere para sacilio ya..tekrar oraya gidip milleti öldürsem tekrar ayni ganimet ortaya cikar mi???
nightmare ve hell modlarında ayrı olarak tekrar tekrar gelir bitirene kadar.. battle net yada internet ortamında , hell de en sevilen bosslardan biri forgotten towerdeki countessdir ztaen. Sebebi , çok baba runeler atması
Yararlı GM forumu : Reklam Yasak! game maker yardım : Reklam Yasak! Soft Craft Games grubu : Reklam Yasak!
contess rune attığı için kesilmiyor.Key attığı için kesiliyor..Darkmessage contess i istediğin zaman gidip öldürebilirsin ama para bu oyunda işine yaramaz haberin olsun.
beyler ya peki bisiy sorucam sizlere ya simdi ben oyunu bitirdim 27-28 levelda diablo yu dun yatirdim sonra dedim acba nightmare bölümünde 1 leveldan mi baslicam dedim girdim ve harita 0 landı :S sonra normalden girdim tekrar ordada sıfırlanmış ama waypointler duruo naapmaliim??
haritayı kafana takma. her zaman 0 lanıcak tabikide. waypointler önemli olan. bütün waypointleri açmaya çalış. doğaldır her yeni zorluğa geçerken o zorlukta waypoint 0 lanıyo
Yararlı GM forumu : Reklam Yasak! game maker yardım : Reklam Yasak! Soft Craft Games grubu : Reklam Yasak!