Bunu duyduğum iyi oldu:) Biraz araştırayım.Eğer öyleyse basketbol oynamıyacaz herhalde.
Birde killer ar ar, bence sen bir doktora git onlar sende hormonal bozukluk olup olmadığına bakar.Bizim arkadaşta çok kısaydı.Doktora gitti adam sende bi bozukluk yok 172 filan olursun dedi o kısacık adam 172 oldu.Gerçi 172'de çok uzun bi boy değil ama genel olarak Türkiye de idare eder.
Araştırmacı Edit:Bazı sitelere baktım asfaltta yürümenin bile çok zararlı olduğunu söylüyorlar.Basketboldan çok pis tırstım artık oynamıyacam oynarsam bile parkede parkeyide nerden bulucam :) Laminant olmaz mı ?
1) Anne - babanın boyuna (anne kısa olsa da sorun olmayabiliyor, babanın uzun olması büyük etken, bknz: ben) 2) Anne sütü. Eğer bebeklik sürecinde uzun süre anne sütü ile beslendiyseniz, inanılmaz sağlam kemiklere ve sağlam bir yapıya sahip oluyorsunuz. 3) Boyun uzamasını fit bir şekilde sağlayabilmek için basket, yüzme yararlıdır.
Ayrıca boy erkeklerde 23-25 civarına kadar uzuyor. Ben 18 yaşında üniversiteye başladığımda 1.86 idim, 4 sene sonra 22 yaşında şu an 1.90'ım. Bir şekilde 1'er santim uzadım her yıl. 18 olunca "son"a ulaşmıyorsunuz yani. :)