AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 multiplayer bilgi lazim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

darkmessage
Üye

İleti 55

İletim - 08/06/2008 :  10:48:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben d2 serüvenine 2 gün once atildimda yüklemeyi yaparkende cobuk olsun diye multiplayeri yüklemedim..bu multiplayer olayi nasil oluyo bi anlatabilirmisiniz? serverlar fln mi var yoksa ağ bağlantısı mı lazim..birazda su battle li bisiy vardi hatirlamirum tam..onun hakkinda bisiyler soylerseniz sevinirim..

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 08/06/2008 :  11:21:27  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer cd'in orjinal ise mp oynayabilirsin.Oyunu sil ve baştan kur.Full instalation yap.Sonra oyun açılınca "battle.net" ikonuna tıkla.Orada "create new account" a tıklayıp yeni bir hesap kur.Sonra o hesabınla gir ve oyna.
Sayfanın En Üstüne Git

darkmessage
Üye

İleti 55

İletim - 08/06/2008 :  11:53:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
simdi benim oyun kolpada alirim gerekirse..simdi bu multiplayerda nasil oluo peki yani harita ayni mi? ozrluk derecesi filan nasil? online oynanabilinio mu? inernetsiz oynaabiliomuyuz?
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 08/06/2008 :  12:21:48  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Multiplayer ı orjinal cd ile internetten başka oyuncular ile aynı haritada normal-nightmare-hell zorluklarında oynayabiliyorsun.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000