arkadaslar ben dün basladim diablo2 ye ve simdi 6. görev acildi..5. görevi daa yapmadim nese andarieli nasil öldürebilirim ya bi yardim edin..adam tek atiyor bana..level 14 79hp 63mp var..skilleride soyle verdim
1 skeleton mastery 3 raise skeleton 6 clay golem 1 raise skeletal mage 2 bone armor 1 bone wall
curse'e hic vermedim..lütfen acil yardim..bu adamin attigi zehiri nasil onleyebilirim?param var scroll la filan oluosa kolayda bi yardim edin lütfen..
-str(henüz gerek yok her iki lvl da 1 ver) -Dex(her üç lvl da 1 ver) -Vita(Sadece buna ver) -Mana(gerek yok bu açığı eşyalarla,potionlarla kapamaya çalış)
Skilller ise:
raise skeleton u full e meye çalış madem skelet oynuyorsun..
playerligim iyidr fakar d2 de iste daha karakter olayini pek cozemedim..ko dan gelmeyim..elime bardish aldim burda :)) ya ben necromancer lari battle priestlere benzettim ondan warrior gibi kullaniim dedim..vede raise skeletonu fullersem nasi gecebilirimki andariel i?? 100 tane bile skeleton olsa ancak dier adamlari tutar..
poisonu üstümden nasil atabilirim?? ve level kasip tekrar denesem sizce olur mu blood golem le fln?
her şekilde olur sana kalmış.Poison u antidote potion ile atabilirsin.Sana tavsiyem raise skelet yap,skelet mastery yap ve öyle öldürmeye çalış.Skelet necrolar başta güçsüz ortalara doğru ölümsüz sonlarda ise sürekli ölürler.
valla naapicami bilmiorum ama yeni char acmam heralde..o zindanlari gecip o andaliar midir nedir o gavati bulana kadar anam agladi..gerci ben o sirada cekici ariodumda onu buldum iste :))