acaba bu kampa katılanınız varmı? benim bazı arkadaşlar katıldı ama şuana kadar sadece 1 kişi seçilebildi çocüğün adı yiğit bazıları videosunun montaj olduğunu düşünüyor ama hayır...çünkü çocuk aynı performansı yetkililer karşısındada sergiledi işte onun videosu;http://www.vidivodo.com/145116/lebron-yigit bide katılan : ali_konavic@hotmail.com eklesin bende katılacağım,nasıl katılacağımı tam olarak bilmiyorum biri yol gösterirse videoda bir kaç mumara yapabilirim
Vay anasını yetkililer o sonda gemiye attığı şutuda yaptırmışlar mı ?Bir kere videonun önceden düşünülüp hazırlandığı aşırı belli.Ayrıca gemiye doğru giden şeyin top olmadığı belli.Zaten onda o topu gemiye atacak yürek var mıdır onu da bilmem?Yiğit kazanmış nerde oturur neler yapar kaç yaşındadır.Anlat bakalım ne zaman gidiyomuş Amerika'ya.
Bu arada Yiğit neden anlatmıyor sana nasıl katılınılacağını?O daha iyi bilir bizden.
yiğit benim arkadaşım değil ve o videodaki gemi bölümü gerçek değil ancak şutlar gerçek ve bunu kazananların ilk 4 kişisi orlando kampı'na diğer 30 kazana ise efes pilsen kampına gidecek...
Yazında noktalama işareti kullanmadığın için Yiğit'i arkadaşın gibi tanıtmış oluyorsun.Ayrıca yetkililer karşısında da sergiledi, kazandı diyince 30 yıllık kankinmiş zannetim.Yanlış anladım haliyle videoda gerçek olmayınca bazı sorular yöneltmek istedim.Bu arada şutlar gerçek olabilir ama bana şutu attıklarından sonra arkadaşlarının verdiği tepkiler inandırıcı gelmedi.
Ayrıca şutlarda çıkan file sesine dikkat çekerim... Çocuğun sesi uzaktan az gelmesine rağmen top girdiğinde yüksek sesli file sesi geliyor. Gemiye atma işine birşey diyemem bana sadece o bölüm inandırıcı geldi.
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."