|
Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 24/05/2008 : 22:18:43
|
Kesinlikle Ewing'li New York'u da izlerdim, hey gidi hey, Kanal D yayınlayacakta, görme şansımız olacaktı. Bir tek Mirsad'ın maçlarını yayınlarlardı. Zaten Mirsad'da o aralar New York formasını giyiyordu.
Malone'lu Utah'ı da izleme şansım oldu. Stockton, Malone - Pipen, Rodman, Jordan'lı Chihago. Müthiş serileri. Vay be geçmişimi özledim ne =)) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 25/05/2008 : 13:53:17
|
La Lakers Serida durumu 2-0 yaptı.Hemde o nasıl bir 2-0 sıfır öne geçmekti ki ben maçı bıraktığımda 25 sayı fark vardı.Spurs bu kadar hezimetten sonra 3 maçı kazanıp finale bence çıkamaz.Kobe buna asla izin vermez.37-37 idi durum Kobe 5 dakka oyniyim dedi 65-40 filan oldu sanırsam.Birde LAL'ın Kobe, Gasol, Odom gibi yıldızların yanında oynayan oyuncularıda hiç şut kaçırmadan oynuyorlar.Yani takımdaki herkes yıldız gibi oynuyor.
Boston'da 3. maçta bir ara 24 sayı fark açmıştı.Fark zamanla eridi ama Boston oradan maçı vermeye pek niyetli değildi.2-1 öne geçti seride.Seri bence 4-2 filan bitecek.La Lakers ise bence 4-1 ya da 4-0 alabilirler ama bence final oynaması garanti gibi.Spurs çok iyi bir takım ama Kobe şampiyon olmaya kararlı. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 25/05/2008 : 14:02:33
|
boston 2-1 detroit ve şimdi seri tekrar başladı... |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 25/05/2008 : 18:24:00
|
O seride pek bir umudum yok benim. Boston bırakmaz bu saatten sonra. %90'lık bir ihtimalle Lakers - Boston finali izleyeceğiz. Ben isterdim ki karşımıza Detroit gelsin. Tam hatırlamıyorum ama 2004 yılında sanırım final karşılaşmasında şampiyonluğu Detroit'e karşı kaybetmiştik. Onun intikamıyla yanıp tutuşmaktayım. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 26/05/2008 : 17:23:41
|
spurs var olamaz her ne kadar da 2-1 yapsa da bostonla final oynar ve şampiyon olur yani duncan da tecrübe varsa kobede alası var o tecrübenin zaten bu sene de mvp oldu yani konuşmaya değmez boston kayberder die düşünüyorum çünkü çok istikrarsız bir takım playofflara ray allenın adı bile geçmiyo zaten eğer kobe ve ray böyle oynamaya devam ederse lakers bostonu sahadan siler ayrıca paul pierce de çok istikrarlı gözükmüyo bu sene bi KG istikrarlı gözüküyo tek şansları KG diye düşünüyorum...
4 ever lakers |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|