|
Yazar |
Konu  |
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 12/06/2008 : 22:19:24
|
4.sınıfta aynı sınıfta olduğumuz bir arkadaşım vardı bu çocuk İspanya'ya gitmişti...Ve aradan yıllar geçti bu çocuk okula geri geldi...İşte olanlar böyle başladı ,ben bu çocuğu 4.sınıfta teketek yaptığımız basket maçlarında hep 21-2,21-3 falan yenerdim...Sonra bu bana gel bir teketek atalım dedi bende basketbolunu ne kadar geliştirmiş olabilir ki diye kabul ettim,hatta yeniceğimden çok emin olduğumdan bütün kızları topladım Sonra maç başladı hemen içerden bi tane yazdım içimden "İspanya'ya sadece gezmeye gitmiş,heralde" diye düşündüm düşünmez olaydım bir anda slor 6-2 oldu sonra ben direndim 11-7'e getirdim,sonra bu iyice sertleşşti ve beni 21-13 yendi,milletin yüzüne bakamaz oldum... Yani siz siz olun teketekte çok emin olmayın yada kızları çağırmayın(farkı açtıktan sonra çağırtabilirsin) ....
|
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 12/06/2008 : 22:23:36
|
Olur böyle şeyler üzülme ayrıca kızlara hava atmanın tek yolu baskette arkadaşını yenmek olduğunu sanmıyorum :) Gün gelir sen yenersin sen hava atarsın :) |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 12/06/2008 : 22:45:25
|
O değilde bende hiç şut atamam bir tane üçlüğüm girmez:)Çok iyi şutor iki arkadaşımla şut turnuvası yaptık birini yendim işte diğeri onunla dalga geçti diğeride kaale almadım ayakları filan sonra diğerinide yendim.Hemde yüksekten 5-4 atarak kendime inanamadım.Yani çocukta yılların hırsıyla öle oynamış olabilir bazı insanlara bazı günler bişi oluyor.
Bence gücünü filan topla böle özel karışımlar iç kondüsyonu topla onurun için mücadele et teke tek:) Baktın yine yeniyor arkadaşına söyle telefonu çaldırsın önemli bişey olmuş gibi yapabilirsin.He birde sınıf maçları oluyorsa o çocuğu sen tut deli et NBA finali gibi savunma yap sayı bile atamasın ben çok sinir olursam öyle yapıyorum:)
Edit:İspanya'da tavla filan yoktur unutmuştur o...Tavla oynayın yenince koltuk altına falan sıkıştırırsın daha şekil olur ;) Tabi kızların sana bakış açısı o zaman kökten değişebilir.. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 13/06/2008 : 01:39:28
|
alıntı: FearOfThEDarK tarafından yazılan:
4.sınıfta aynı sınıfta olduğumuz bir arkadaşım vardı bu çocuk İspanya'ya gitmişti...Ve aradan yıllar geçti bu çocuk okula geri geldi...İşte olanlar böyle başladı ,ben bu çocuğu 4.sınıfta teketek yaptığımız basket maçlarında hep 21-2,21-3 falan yenerdim...Sonra bu bana gel bir teketek atalım dedi bende basketbolunu ne kadar geliştirmiş olabilir ki diye kabul ettim,hatta yeniceğimden çok emin olduğumdan bütün kızları topladım Sonra maç başladı hemen içerden bi tane yazdım içimden "İspanya'ya sadece gezmeye gitmiş,heralde" diye düşündüm düşünmez olaydım bir anda slor 6-2 oldu sonra ben direndim 11-7'e getirdim,sonra bu iyice sertleşşti ve beni 21-13 yendi,milletin yüzüne bakamaz oldum... Yani siz siz olun teketekte çok emin olmayın yada kızları çağırmayın(farkı açtıktan sonra çağırtabilirsin) ....
Olur böyle vak'alar be Alicim.. Büyüyünce unutursun artık..Hem hayatında herşey kız mı demek be? Hem dalga filan geçerlerse onları çağır teke-tek e. Bakalım o zaman öyle kolay gülebiliyorlar mı?   |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 13/06/2008 : 09:43:34
|
:):) Sağol Safa ama adama biraz koyuyor :) |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 13/06/2008 : 11:43:04
|
alıntı: FearOfThEDarK tarafından yazılan:
:):) Sağol Safa ama adama biraz koyuyor :)
 Boşverr, daha neler koyacak sana hayatın boyunca. Çabuk unutursun bunu... |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|