|
Yazar |
Konu  |
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 13/06/2008 : 00:00:24
|
Evet bu gece (sabah) saat 4.00'de. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 13/06/2008 : 07:12:12
|
Lakers 3. çeyreğin başına kadar götürdüğü maçı kendi elleriyle teslim etti. Kaç kaç olduğunu hatırlamıyorum sinirden. Böyle gerizekalı bir oyun görmedim ben... 25 sayıdan geri gelip yenmelerine izin verdiler... Kobe neredeyse hiç oynamadı sahada dolandı durdu en son birkaç şut soktu o da takımı ayakta tutmaya yetmedi... Lamar Odom mükemmel başladı 2. yarıda bozdu... Sonuç olarak sinirden kaç kaç olduğunu hatırlamadığım bir skorla Boston Lakers'ı Lakers'ın mallıkları yüzünden bir kere daha yendi ve seri 3-1 oldu... Daha da şampiyonluk iddialarını sürdürmeye çalışsınlar bi zahmet..!!
Farmar'ın salak şut denemeleri de ayrı bir aptallık kattı oyuna... Eminim ki şuanda Jack Nicholson'la aynı duyguları paylaşıyorum. Bu kadar olur hala şaşkınlık içerisindeyim... Maçı aldık derken bi baktım Boston yetişmiş sonra bakıyorum Boston önde... Phil Jackson Kobe'ye çok güvendi. Kobe kesinlikle sınır tanımayan bir oyuncu nerede ne yapacağı belli olmuyor ve gördüğümüz gibi burada çok güvenilen Kobe hiç birşey yapmadı. E artık diğer serilerde Kobe'nin allah olması gerekiyor ki Lakers şampiyon olsun...
Kısacası aptalca taktik hatalarıyla Lakers 2008 NBA şampiyonluğunu %90 oranla kaybetmiş oldu. Allah belanı versin Paul Pierce ve Ray Allen diyor, saygılarımı sunuyorum... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 13/06/2008 : 09:33:07
|
Bir dahaki sefere Kobe,bu moruklar topluluğu elbet dağılır sizde elbet şampiyon olursunuz... |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 13/06/2008 : 16:32:54
|
bostona tebrikler |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 14/06/2008 : 03:21:07
|
Forza Boston =) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|