|
Yazar |
Konu  |
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 10/05/2008 : 00:54:51
|
alıntı: RoM3o tarafından yazılan:
burda yazılan bilgiler çok işime yarıcak galiba =) Ama bazı soruların cevabını göremedim saça nasıl şekil verebiliriz uzayınca?
Daha önce de demiştim. Badem yağı veya susam yağı işe yarayabilir belki. Bir arkadaşımdan duymuştum bende. Saçları kısayken badem yağı, biraz uzayınca susam yağını saç diplerine sürüp 3 saat kadar bekletmiş. Daha sonra saçlarını yıkamış. Şimdi saçlarının kendiliğinden şekil aldığını söyledi. Ben deneyebilirim belki. |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 13/05/2008 : 11:48:32
|
Bence saç uzutma işlemi doğal olmalı... Yani günümüzde erkekte saç uzatma geleneği ''hippi kültüründen'' gelmekte, ve saç uzatmanında çekici yanı zaten bu... Bence bütün bunlar (''onu kullan,şunu kullan,böyle kullan...'') saç uzatmayı hippi külütüründen uzaklaştırır. Ve bambaşka bir şey olur! Benim düşüncem budur...Yanlış mıyım? |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 14/05/2008 : 04:56:24
|
Hippi ve biz??? Saç uzatmayı bir kültürle veya hayata bakışla sınırlamak yanlış. Yakıştığını düşündüğümüz için uzatıyoruz mesela biz :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 14/05/2008 : 08:43:54
|
mesela ben :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 15/05/2008 : 16:31:02
|
Tabiki saçlarını uzatan arkadaşlara hippi demiyorum:D Ama bunun hippi kültüründen geldiği düşüncemin tabiki arkasındayım. Kafamı karıştıran en önemli şey, erkekte saç uzatmak için öyle malzeme böyle malzeme...Resmen ''Erkekte Saç Uzatma Malzemeleri'' gibi bir sektör çıktı ortaya.Sizce bu kadarda gerekli mi? Bence gerekli değildir ama sizce gereklidir... Birbirimize kanıtlamaya kalkarsak ilkokullardaki münazaralara döner halimiz:D |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|