|
Yazar |
Konu  |
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 25/04/2008 : 18:30:29
|
öhem öhem...konu yeri bit pazarı... |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 25/04/2008 : 19:28:40
|
Hayır iso_demiro konu yeri bit pazarı değil. Yasin abi burada bizi bilgilendirmek istemiş. Bit pazarı bölümünde amaç elindeki oyunları konsolları takas etmek diye biliyorum ben. Ama konunun yeri burası ondan eminim. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 26/04/2008 : 17:56:23
|
Bugün itibariyle dolar kurundaki artışlar sebebiyle fiyatı 299 YTL olmuştur. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 27/04/2008 : 07:20:14
|
Ben hiç tavsiye etmem bu telefonu. Ben de esasen bir alt modeli olan K700İ kullanıyorum ama pek memnun olduğumu söyleyemem. Çok yakın bir arkadaşımda da bu bahsettiğin modelden vardı. Aynı sorunu o da yaşadığı için Samsung'a geçiş yaptı. Bu modellerde, menü kolu (joystick) arızalı oluyor. Menüde gezerken çoğu zaman takılmalar, hatta kilitlenmeler yapıyor. Bu yüzden kaç kere telefonu yere çarptığımı hatırlamıyorum bile. Garantiye gönderdim joysticki değiştirdiler ama yine bozuldu. Yani bunun çözümü yok. Fabrika hatası galiba. Kullanan pek çok kişinin şikayeti de bu yöndeydi. Şimdi hiçbiri kullanmıyor bu telefonu. Boşuna alıp da hem sinirlerinizi hem de paranızı boş yere harcamayın derim. Kanpanya da boşuna değil zaten, onlar da ellerinden çıkarmaya çalışıyor. Ben de kampanyaya aldanarak hemen hemen aynı fiyata almıştım. Telefonun piyasadaki namı 'takoz' diye geçiyor, düşünün artık :) Telefonun kullanımı ve özellikleri gayet iyi olmasına rağmen şu tek problem insanı çileden çıkartmaya yetiyor. Bir eksisi de VGA kameraya sahip olması...
Ceberruh, hevesini kırmak istemezdim ama durum böyle. Uyarayım dedim. Telefonun ömrünün uzun olacağını sanmam ama almışsın artık. Ne diyelim, hayırlı olsun... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
Konu  |
|
|
|