AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 SonyEricsson K750i 249 YTL
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/04/2008 :  15:26:17  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HighVoltage tarafından yazılan:

Ben hiç tavsiye etmem bu telefonu. Ben de esasen bir alt modeli olan K700İ kullanıyorum ama pek memnun olduğumu söyleyemem. Çok yakın bir arkadaşımda da bu bahsettiğin modelden vardı. Aynı sorunu o da yaşadığı için Samsung'a geçiş yaptı. Bu modellerde, menü kolu (joystick) arızalı oluyor. Menüde gezerken çoğu zaman takılmalar, hatta kilitlenmeler yapıyor. Bu yüzden kaç kere telefonu yere çarptığımı hatırlamıyorum bile. Garantiye gönderdim joysticki değiştirdiler ama yine bozuldu. Yani bunun çözümü yok. Fabrika hatası galiba. Kullanan pek çok kişinin şikayeti de bu yöndeydi. Şimdi hiçbiri kullanmıyor bu telefonu. Boşuna alıp da hem sinirlerinizi hem de paranızı boş yere harcamayın derim. Kanpanya da boşuna değil zaten, onlar da ellerinden çıkarmaya çalışıyor. Ben de kampanyaya aldanarak hemen hemen aynı fiyata almıştım. Telefonun piyasadaki namı 'takoz' diye geçiyor, düşünün artık :) Telefonun kullanımı ve özellikleri gayet iyi olmasına rağmen şu tek problem insanı çileden çıkartmaya yetiyor. Bir eksisi de VGA kameraya sahip olması...

Ceberruh, hevesini kırmak istemezdim ama durum böyle. Uyarayım dedim. Telefonun ömrünün uzun olacağını sanmam ama almışsın artık. Ne diyelim, hayırlı olsun...

Daha önceden bu telefonu kullanmıştım yaklaşık 5-6 ay kadar. Sonra da abime vermiştim. Kimi insan telefonunu hırpalayarak kullanır. Bu tür sorunlar kullanımdan da kaynaklanabiliyor ve benim hiç bir şikayetim olmamıştı bu telefondan. Sorun yaşayanları ben de biliyorum ama ben SonyEricsson dan oldukça memnunum. İlk başta hep nokia kullanıyordum sonradan Sony ye geçtim ve tekrar nokia ya dönmeyi de düşünmüyorum açıkçası

Ancak bazı sorunlu modelleri var doğru. Üretim hatalı modeller var böyle hataları nokiada da gördüm (örneğin n71). Sony de ise bu tür sorunlu 2 model var şu anda. Bir tanesi S500i diğeri de W580i. Her iki telefonda da tuş çatlama sorunu var. Bu tamamen üretilen malzemeden kaynaklanıyor.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 27/04/2008 :  18:35:06  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
"Kimi insan telefonunu hırpalayarak kullanır. Bu tür sorunlar kullanımdan da kaynaklanabiliyor"

Direk sataşma var xP

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/04/2008 :  22:00:22  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sataşmayla alakası yok bence yanlış düşünüyorsun. Çevremde bu şekilde kullanan gördüğüm için söylüyorum. En sağlam telefonu bile kullanırken özen göstermezseniz aynı şekilde deforme vs. olur.

Ben kimin nasıl telefon kullandığını bilemem zaten. Genel olarak konuştum dikkat edersen.

Her neyse konunun zaten bi özelliği de kalmadı. Uzatmanın da bir anlamı yok artık, fiyat değişti...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000