AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Çok İlginç...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Miki_Miki
Yeni Üye



Turkey
İleti 1

İletim - 22/04/2008 :  11:50:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, çok ilginç bir haber okudum netten ve sizlerle paylaşmak istedim. Aynı sistemin Sabiha Gökçen ya da Atatürk Havalimanında olduğunu düşünerek okuyun :)) Gelecek olan yorumları ve yaratıcı düşünceleri çok merak ediyorum :))

Security" değil "Sexcurity

Los Angeles Uluslararası Havaalanı'na yolu düşecek olanlar dikkat. Güvenlik taraması bildiğiniz gibi değil.

Uygulama önümüzdeki hafta başlayacak. Son teknoloji güvenlik sistemi insanı anadan üryan gösteriyor. Tepkiler büyüyor. 'Security (güvenlik) oluyor sexcurity' diyenler çoğunlukta.
18 Nisan 2008 Cuma 16:54

Güvenlik görevlisi, güvenlik kapısından geçeni, bilgisayar ekranında çıplak görüyor. Siyah beyaz da olsa vücudun mahrem yerleri iyice ortaya çıkıyor. PorVision ya da uzun adıyla "Millimeter Wave Whole Body Imaging Technology makinası" sayesinde, elbiselerin altında ya da vücudunda silah ve uyuşturucu gibi yasak maddeleri saklayanlar, bir bakışta belirlenebilecek.

Ne var ki bu "çok hasas" sistem, havaalanından geçecek olan milyonlarca suçsuz günahsız yolcunun da mahremiyetini tehdit ediyor.

Sistemin testleri sırasında, güvenlik kapısından geçen kadın görevlilerin ekrandaki çıplak görüntüsü o kadar belirgin ki görüntüler ancak yüzleri buzlanarak yayınlandı.Bu durumda sıradan bir yolcu ve özellikle kadınların, bu güvenlik taramasından nasıl geçecekleri ile ilgili tartışmalar sürüyor. Dahası uygulama, dış hatlarda yapılacağından, buradan geçecek olan tesettürlü kadınların bu sistemden geçmelerinin zorunlu tutulup tutulmaması da ayrıca tarışma konusu. Amerikalılar şimdilik bu konuda ayrıcalık tanınmayacağını söylüyorlar.

Su Perisi

kobebryant
Seçkin Üye



Turkey
İleti 1597

İletim - 22/04/2008 :  15:42:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunu kabul edeceklerini sanmıyorum sonuçta insanların mahremiyeti söz konusu.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Miki_Miki
Yeni Üye



Turkey
İleti 1

İletim - 22/04/2008 :  15:59:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama aynı zamanda insanın mahremiyetinden daha önemli olan güvenliği değilmidir? Gerçi bizimkiler kesin buna hayır der, günah ya! o açıdan.

Su Perisi
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye



Turkey
İleti 1597

İletim - 22/04/2008 :  19:21:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Günah olup olmasıyla alakası yok bence. Konu ortada...

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye



Turkey
İleti 1055

İletim - 22/04/2008 :  20:19:41  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkiye de olsa süper olurdu ama:D



*Hamdi şuna bak ehuehe
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 22/04/2008 :  20:40:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bayan yolcuları bayan görevliler, erkek yolcuları erkek güvenlik görevlileri kontrol edebilir.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000