|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 23/04/2008 : 23:19:17
|
Bu aralar insanlara birşeyler mi oluyor sanki?
Çevremdeki herkesi çıkar peşine düşmüş gördüm, "eski" iyi arkadaşlarım bile abuk sabuk hareketler yapmaya başladılar. Nedense artık kimse olduğu gibi davranmıyor, herkes birşeyin etkisindeymiş gibi, ona bağlıymış gibi davranıyor. Bazıları o kadar ileri gidiyor ki benim 9 yıllık arkadaşımı bana karşı doldurmaya çalışıyor ve başarıyor da. Ne oluyor bu insanlara, sorun bende mi diye düşünüyorum ama aralarında en masum kendimi görebiliyorum. Herkes birbirini kıskanır olmuş, karşısındakinin sahip olduğu şeye göz koymuş. Salı günü patlama noktama kadar dayandım ama daha sonra patladım. Rehberlik dersiydi kalktım tahtaya konuşmaya başladım, yukarıda söylediklerimin aynısını söyledim, isim vererek suçlamalarda bulundum. Ben orada çıkmış düşüncemi açıklarken, arkadaşlarımın davranışlarından rahatsız olduğumu belirtirken bir üzerime yürümedikleri kaldı, söylemediklerini bırakmadılar. Artık anlayamıyorum insanları... Nedensiz yere kavgalar, birbirine karşı adam doldurmalar... İftira atmalar, yalan söylemeler. Üstelik bunları belirttiğimde de suçlu ben oluyorum. Dönüp arkama baktığımda çok uzun değil 1 yıl öncesine kadar hiçbir arkadaşımın böylesine bencil olmadığını görüyordum. Şimdi ise "ben"den başka söyleyecekleri söz yok gibi görünüyor... Artık onlara arkadaş demeye utanır oldum... Daraldım, bunaldım...
Sizinle de bu rahatsızlığımı paylaşmak istediğim için yazdım buraya. Yazdıklarım bir çoğunuz için saçma gelebilir tabiki ama çevrenize baktığınızda belki sizin de böyle arkadaşlarınız olduğunu göreceksiniz. Gece gece saçmalama tuttu işte. :) İyi geceler herkese. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 23/04/2008 : 23:32:09
|
:)
Olsun iyi yapmışsın hissettiklerini yazmakla.
Genellikle ergenlik çağlarında yani "karakterlerin oturma aşamasında" olunduğu zamanlarda, lise dönemi entrikalarla geçebiliyor. Kendi lisemden biliyorum :). Takılmanın alemi yok, çünkü gelip geçici şeyler. He bir sonraki evre olan üniversitede ergenliğini tamamlamış olgun (!) şahıslarla çok mu üstün bir ortam oluyor? Hayır. Her yerde bu tip karakterleri görebilmek mümkün. Çıkarcı, bencil, ukala ve kendi burnun dikine giden insanların aslında asıl sebepleri yanlış yetiştirilme, yani aile. |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 24/04/2008 : 00:15:20
|
kobe ergenliğin sonucu bu merak etme yakında geçer:) sen sadece olaylara,insanların söylediklerine fazla takılma ilerde pişman olursun.Bana da olmuştu çünkü bu.. |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 24/04/2008 : 03:35:01
|
Anlıyorum seni Caner kardeşim. 9 yıllık arkadaşını doldurmaları ve onun da bunlara inanması sende değil arkadaşında problem olduğunu gösterir. Benim başıma da gelmişti, hemde üniversite de merak etme Altuğ'un da dediği gibi her yerde bu insanlar karşına çıkacaktır. Sen bunlardan ders çıkar, kimsenin etine suyuna karışma. İnan çok rahat edeceksin... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 24/04/2008 : 09:52:13
|
ben bu ergenliği çok merak ediyodum korkmaya baladım  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 24/04/2008 : 23:48:11
|
Sen en iyisi fazla merak etme!.. |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|