AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ogame & Travian
 Yardım isteyenler buraya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 18/04/2008 :  23:32:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben s12 de oynuyorum nüfus 1300'ü geçti baya tecrübelendim, bazı konulara kafası takılanlar veya yardıma ihtiyacı olanlar buraya yazabilirler. size elimden geldiğince yardım edeceğimden emin olabilirsiniz

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 19/04/2008 :  00:00:39  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1300 :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 19/04/2008 :  22:34:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Noldu birader azmı geldi?

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 19/04/2008 :  23:27:25  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Biradercim canımcım. Eh, evet, bıraktığımda dandik köylerimin 1.2 katı 1300 ediyordu

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 20/04/2008 :  15:43:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yardim etmek istemeniz güzel ; fakat insanlarin bir sorunu oldugunda yazacaklari konu mevcut daha önceden tarafimdan acilmistir , bir ikincisine gerek yok ..

http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23089

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000