|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 02/03/2008 : 18:27:40
|
Arkadaslar "Travian" hakkinda her türlü akliniza takilan ya da oyunda size zorluk cektiren sorunlarinizi burada bizlerle paylasabilirsiniz, hep beraber cözüm bulmaya calisacagiz. Iyi oyunlar.. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
yamaco
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 14/03/2008 : 12:38:32
|
Slmlar.Travian forumlarınada yazdım ama tam bilen yok.Birde buraya yazayım. Benim sorunum benden 9 ada ötemdeki arkadaşımın bana malzeme yollayamaması işin garipligi ben ona yollayabiliyorum.O ise 1 ada cevresine nakliye yapabiliyor.2 ada ve cevrelerine sevkiyat yapamıyor.Neden olabilir? |
Kanına isyan etme küçüğüm, Gün olur genlerin hesap sorar senden.
Ben deliyle deli olurum. Akıllıya deli olurum!!!
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 15/03/2008 : 09:35:20
|
Böyle bir şey teknik olarak mümkün değil. 2 kare yarıçaplı bir alanda yapabiliyorsa 2000 kare uzağına da yapar. Olabilecek birkaç sebep:
-O an satıcısı yoktur -Yollamak istedigi miktara satıcı yetmiyordur -Koordinatları yanlış giriyordur, oyun bulamıyordur |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 15/03/2008 : 16:36:11
|
+ Sana veya baskasina yollamak istedigi hammade fazladir , oyun bunu baslarda kabul etmiyor . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
yamaco
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 15/03/2008 : 21:20:39
|
Mümkünmüş. Yerleşim planlama araştırmasını yapmadan kendi ada çevren hariç yollanmıyormuş.Arkadaş gece itibari ile yerleşim planlama araştırmasını bitirince yollamaya başladı. Bu arada oynayan varsa, Dünya-zeta dayım beklerim.İlk kolonimide bugün kurdum. |
Kanına isyan etme küçüğüm, Gün olur genlerin hesap sorar senden.
Ben deliyle deli olurum. Akıllıya deli olurum!!!
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 15/03/2008 : 21:58:44
|
Yerleşim ney? Zeta? Oyunun travian olduguna emin misin? x) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|