|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 23/03/2008 : 14:55:02
|
Tom & Jerry'de Tom'u tutan çocuklar şimdilerde T-Bag'i tutuyor. Hepsi bu. :)
Robert Knepper'ın bu denli farklı performanslar serfilemesinin doruk noktası olan T-Bag karakteri bu sebebiyetle bu kadar popülerdir bence.. İnsan nasıl Devil's Advocate'yi izlerken Şeytan'a (Al Pacino) sempati duyuyorsa, bu da onun bir benzeri işte.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 23/03/2008 : 21:26:03
|
Bende küçükken Tom'a sempati duyardım ama T-Bag çok farklı... Zevkler ve renkler tartışılmaz deyip T-Bag meselesini kapatıyorum.
Edit: Bugün 9. bölümde dahil 9'a kadar hepsini izledim. Süperdi, --SPOILER-- Lechero Amca çok iyi biriymiş aslında. Michael'ın kaçma planında yer almasının sebebi Sammy'nin krallık tahtına göz dikmesi tabii ki. Doruk Abi haklıymışsın Michael Sara'nın ölümünden şu cins kadını sorumlu tuttu, kadına Peşindeyim dedi. McGrady'nin babası geldi hapsaneye, McGrady'le konuştular kaynaştılar. Sonra Sona'ya yeni bi' general geldi. Adam çok katı birisiydi ama toprağa bakıyormuş. --SPOILER--
3. sezon kaç bölüm bilen var mı? Bana 12 bölüm geldi de 3. sezondan. |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/03/2008 : 23:10:55
|
14 diye biliyorum ben. ancak bir kaç sitede 14.bölüm yayınlanmayacak gibi bir geyik dönüyor ne derece doğru bilmiyorum. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 24/03/2008 : 23:17:13
|
Sağol kobe. Kaçıncı sezondasın? |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 25/03/2008 : 12:30:19
|
1 yazılı zamanıydı izleme fırsatım olmuyordu bugün son yazılıyıda verdim ve hemen öğle arasında kaçtım gördüğünüz gibi artık bugünden sonra başlıyorum tekrardan. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|