|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 22/03/2008 : 11:41:27
|
Yep, Yes'in kısaltmasıdır. Şimdi bu nasıl kısaltma diyebilirsin. Şöyle ki;
sesli harf yardımı olmadan en rahat söylenebilen sessiz harf S harfidir.. Yes de S ile bitmektedir. Örnekle; Soruya cevaben bir Yessss.. demek vardır bir de Yepp.. görüldüğü gibi Yeppp.. denilemez çünkü P harfi sürtüşür. Dilden S kadar rahat çıkamaz. Kısaca Yesss..'in dejanere olmasından şikayetçi kişiler Yep kullanır.
Yep?
Edit: Ayrıca şimdi hatırladım, Yes'e oranla Yep çok daha anlam doludur. "Anladım, tam üstüne bastın, katılıyorum, hadi işe koyulalım." anlamlarında da kullanılabilir. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 22/03/2008 : 11:52:32
|
Ama michael'ın söyleme tarzı da ayrı güzel  |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 23/03/2008 : 10:33:02
|
@kobebryant Hocam Abruzzi iyi adamıdr ne zararını gördün? @Dodo Hocam sendeki T-Bag hayranlığını anlamıorum adamın nesini seviyorsun ? :) |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 23/03/2008 : 10:38:48
|
ya abruzzi'den cok saglam gıcık aldım ama t-bag'e benim de kanım kaynadı birazck :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 23/03/2008 : 10:40:26
|
Yapmayın beyler ya... T-Bag sevilir mi? Psikopat, tecavüzcü birisi. T-Bag yerine Tecavüzce Coşkun'u oynatsalardı daha kanım kaynardı. :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|