|
Yazar |
Konu  |
Cskn
Üye

Turkey
İleti 138 |
İletim - 08/03/2008 : 23:36:53
|
Arkadaşlar Lod da barbar actim.Ama hiç barbar skillerini bilmiyorum.Lance alayım elime dedim ama polearm sınıfına mı giriyor o?Mastery lerden neye vereyim.Whirwind kac lvl olacak?warcies lar nasıl olacak bir yardım edin lütfen.. |
Necromancer |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 09/03/2008 : 18:57:50
|
Kabataslak bir planlama için
http://www.d2items.com/skills.php
adresindeki hesap makinesini kullanabilirsin.
Bunun dışında, http://www.battle.net/diablo2exp/classes/barbarian.shtml adresinden de Barbar hakkında bir hayli bilgi edinebilirsin. "Lance", Spear klasmanına giriyor olabilir onu araştır derim.
Pek Barbar geliştirmedim haliyle çok bilgim yok. Passive yetenekleri çok yararlı onu bilirim, Stamina, Speed, Natural Resist, Iron Skin vb. ama bunlara 7-8 puan bile vermen yeterlidir hatta fazla bile olabilir. Kullandığın silah sınıfını 20'leyip, WW istiyorsan veya Frenzy üzerine yüklenebilirsin ama ilerde immune to physical veya lightning enchanted gibi yaratıklar frenzy dinlemezler yakın mesafede harcarlar :). Dolayısıyla WW vurup kaçma adına yararlı olacaktır. 1 tane de Leap'e verip açman güzel olur, atlayıp zıplarsan sıkıştığın yerlerde.
Warcry'lar hakkında çok bilgim yok, vermeden önce iyi bakın :). Ama şunu diyeyim eğer sadece "single" oyun oynayacaksan bazıları gereksiz kalacaktır. Çünkü multi oyunlarda faydalı oluyor genelde warcry'lar fakat yine de HP'yi staminayı yükselten warcry işine yarayacaktır.
Stat olarak haliyle STR ve Vitality yükleneceksin. Manaya boşuna harcama üzülürsün. İlerde WW için lazım olur ama level 30'a kadar güzel itemler bulursun ki bir miktar manan da olmuş olur zaten. DEX için sen karar vereceksin eleman çok ıska geçiyorsa verirsin biraz. Bir de belirli itemler yüksek STR ve DEX ister, ama öncelik STR tabii ki.
Şimdilik bu kadar diyelim :), iyi oyunlar :) |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 09/03/2008 : 19:19:32
|
alıntı: Cskn tarafından yazılan:
Arkadaşlar Lod da barbar actim.Ama hiç barbar skillerini bilmiyorum.Lance alayım elime dedim ama polearm sınıfına mı giriyor o?Mastery lerden neye vereyim.Whirwind kac lvl olacak?warcies lar nasıl olacak bir yardım edin lütfen..
of of of çok uzun iş ya:D bana güven en iyi oynayarak öğrenirsin barbarı sorarak değil.Aynı şey assasin içinde geçerli. |
 |
|
Cskn
Üye

Turkey
İleti 138 |
İletim - 09/03/2008 : 21:45:59
|
Teşekkürler ivan site işime yaradı.Bende frenzy düşünmüyordum ww en iyisi.Berserk var birde ama o da iyi değil pek sanırım. Batu haklısın da 1 skill bile boşa gitmesin istiyorum :) 17 skill puanım var hala vermedim :)
|
Necromancer |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 10/03/2008 : 15:59:51
|
alıntı: Cskn tarafından yazılan:
Teşekkürler ivan site işime yaradı.Bende frenzy düşünmüyordum ww en iyisi.Berserk var birde ama o da iyi değil pek sanırım. Batu haklısın da 1 skill bile boşa gitmesin istiyorum :) 17 skill puanım var hala vermedim :)
1 skill mi ben 1 stat boşa gidince yeni karakter açıyordum:D tabii amaç yeni hellfire dı da neyse:P |
 |
|
Cskn
Üye

Turkey
İleti 138 |
İletim - 14/03/2008 : 21:54:55
|
Statlar için birşey söylemem.Çünkü bir eşya buluyorsun mesela 100 str istiyor.Oyun ilerledikçe daha iyisini buluyorsun 95 str istiyor.Mecburen vermiş oluyorsun... |
Necromancer |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|