AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Lance Barbar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 15/03/2008 :  10:35:31  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya aslında en iyisi eşyalarını önceden planlamak.Biraz araştırman gerek tabii..Sonra str,dex ne kadar ister onu hesaplayacaksın ona göre vereceksin.Adam gibi mfer olunca da yeni karakter açıp str dex i charmlardan falan karşılayacaksın
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 15/03/2008 :  19:28:14  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende mf char yaptım sosodan :)
tal rasha set var.Gull falan buldum bugün hatta.O da bayağı iyi mf veriyor.Bakalım hayırlısı :D

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 22/03/2008 :  12:35:06  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
WW Barbar'ım hüsranla sonuçlandı arkadaşlar :)
74 level oldu.Elimdeki lance viperfork tu belki duymuşsunuzdur.Sadece 1.7 k dmg :[
Hell de hiçbir işe yaramiyor kisaca.

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 22/03/2008 :  12:40:26  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
barbar zaten pve karakteri değildir.Diarun a gidersin bi curse yersin kendini öldürürsün.Mephrun yaparsın meph'in -75% physical dmg özelliği var yani bişey yapamazsın.Aynısı baal içinde geçerli.Ha ayrıca 74 lvl da hell de hiçbi karakter bişey yapamaz zaten boşuna üzülme:D

Bu arada viperfork dandik bişey zaten
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 23/03/2008 :  11:32:19  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O mage lere sinir oluyorum zaten.İron maiden yapiyorlar.Sonra bir ww;yerdeyim :)
Meph in o özelliğini bilmiyordum bak.
Ya birde barbarlara bakıyorum 2-3 tanesinde gördüm de çevresinden ışık çıkıyor.Sarı sarı parlıyorlar acayip birşey.Sorc da da görmüştüm.O ne ki?

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000