Benim serverim var ama cok eziq mod var bide mod nasi deiscem yardim pls 1.Giriste ozaman Servera girince Server sahibi [SD]Death yazsin bide komutlari gormek icin /yardim komutunu kullanin. Umarim Serverimizdan zewk alirsiniz. 2.Komutlar kill = olum oralarda arac olsun aral komutuyla satin alsin para koy silah = silah alma polis = polis olma asker = asker olma mafya = mafya olma taksici = taksici olma itfayeci = itfayeci olma bide bana guzel bi mekan yap icinde araba olsun komutla girilsin komutla kapi acilsin yapabilirmisin Deathmekan = Deathmekanina isinlama Satinal = ev alsin Sat = Evi satsin evkayit = evkaydi evgiris = evgirisi Acayip cok ev olsun Polislerde hapse atma olsun Etrafta araclar olsun kaydol = kaydolsun admin komutlari var bende skin= skin secer Bunlari yap dahada guzel seyler ekle lv olsun mesela 4dragon = 4dragona isinlar kumarhanesoy = kumarhanesoyar dm alani yap girdinmi tec9 m4 sawn sniper deagle gelsin etrafini kapat alanin ki bug yapmasinlar komut su olsun [ dmalani ) dahada ekle guzel seyler en az tum modlara 5 caksin gibi olsun teleportlar olsun
ben yeni üye oldum da bide yenis server açtım bana cok iyi bi mod yaparsan sevinirim meslekler koy pawno yap /medit olsun /setlevel yap herşeyi yap lütfen h.can-fb@hotmail.com adresine gönder seni serverinde 5 lwl ve serverime ortak yaparım