Kardeş sana bişi sorcam pwn fln anlıyom da bu amx nasıl yapılıo. Sölersen cok sevinirim.
Edit: Yeterince anlamıomusum demekki. :) Buldum da
alıntı:sonats tarafından yazılan:
Arkadaşım Ben Sana Zorla Mod Yapacak Deilim Ya Senin Arkadaşın Göremez Çünkü Çünkü Siz Kardeşsiniz Şaka Bir Yana
Serverinin Arkadaşının Görmesi için: İlk Port Açman Gerekio. Sonra Admin Girişi İçin /rcon login (şifen) Sonra Mesaj penceresinde Bişe YazaCak Sonra: /rcon changemode (Modun İsmi) Yazacaksın Bu kadar
Bu sefer de bu sorun cıktı. Dediklerini yaptım. Hala baskasında gorunmuyor benim server. Port da acık:
Firewall kapalı. Yukardaki ss yi acep yanlıs mı actım die sana sormak icin koydum. Bi yardımcı olursan sevinirim. Msn ni ekledim rastlasırsak ordan konusuruz...
bana da mod yapar mısın? İsim:Turk Tatil Mod Komutlar:/taksici /amele /kamyoncu /polis /tutukla /hirsiz /4dragon /kayit [sifre] /gir [sifre] /paraver id miktar /silah /tune(modifiye) /kilit /ac /evkayit sifre /evgiris sifre /evlerim /al /evisat /geber /can /bar /ye /ic adminler için:/getir /git /araba ve aklına gelebilecek şeyleri de ekle Bitiş:en kısa süre Seçme Yeri:plaj Doğma Yeri:plaj mümkünse ve ücretsiz se 7/24 de yapar mısın kardeş çok acil lazım türk serverı kalmadı çok fazla
abiler ablalar ben server açtım ama girince serverime The Server Didn't Respond Dio Bi Yarfdım edin lütfen.bide bana ii bi mod yaparsan sevinirim /ban [id] yazınca banlansınlar ama sadece adminler yapabilsin.