AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 All Star kadroları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 17/02/2008 :  18:23:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dwight Howard'ın kazanma nedeni zor+yaratıcı smaçlar yapmasıydı ve ben onu izlerken çok eğlendim.Kesinlikle o birinci olmalıydı.Ama Jamario Moon kendini yaktı eğer pası daha güzel alsa finale yükselebilirdi.Gerald Green bana hiç zevk vermedi.Ayakkabısıs zıplamak ne kadar zor olsada insan üst üste aynı iki smaç izlemek istemiyor.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 18/02/2008 :  04:51:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dogu kazanacak demistim , daha ilk yariyi izledim durum 74-65 dogu önde bati konfenferansi daginik oynadi baya ; iverson takimi kurtardi bi ara epey bir top caldi , dogu karmasinda zaten söylenecek laf yoktu , o lebron james - dwight howard ikilisi harikalar yaratti , macin basinda chris bosh da bu ise dahil oldu , dogu tarafini zevkle izledim acikcasi . Bu arada jason kidd in assistleri de unutmamak lazim

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 18/02/2008 :  08:56:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Buradan tüm yetkili ve sorumluların kulaklarını çınlatmak istiyorum. Müthiş yarışmaların ardından, "Zaten Shaq, Kobe, T-Mac'siz All Star izlenmesede olur" yalanına kendimi inandırmaya başlamıştım okul olduğu için :) Akşam bütün haberlere baktım, yerel kanallardaki saçma programlar ve dizileri bile izlemek zorunda kaldım ama tatil haberini ancak servis beklerken aldım :(
LeBron ve Kidd in neler yaptığını çok merak ediyorum.

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 18/02/2008 :  12:39:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İğrenç bir maçtı hiç zevk almadım.Devreye kadar zor dayandım.İlk yarı sadece LeBron ve Dwight bir iki güzel hareket yaptı.Kidd alışılagelmiş sıradışı paslarını yaptı.Ama ben hiç zevk almadım maça heyecan katacak birşey yoktu.Bir şov maçında insanların izlemesi için şov olması lazımdı ama ben ilk yarıda göremedim.Doğu biraz yaptı ama oda bana yeterli gelmedi.Bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama izlememen çok büyük kayıp.Ben cumartesi kadar eğlenmedim hatta sıkıldım.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 18/02/2008 :  15:38:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten beklenenin dışında iğrenç bir maç oldu. Şov maçı bu kadar da kötü olamazdı. Arada bir Yao, Shaq yaptığı hareketleri falan yapmaya çalıştı, fakat Shaq gibi olamadı. R.Wallace neden seçilmiş hala anlamadım. Chris Bosh aynen. Normal maç yaptılar sadece. Savunmasız ve bol sayılı bir maç izledik...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000