AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 Shaquille O'neal-Shawn Marion, Marcus Banks Takası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 09/02/2008 :  21:11:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Shawn Marion gibi genç biriyle Shaq gibi yaşlı birini takas etmek Phoenix için kötü oldu. Çünkü Phoenix'te Amare pivot pozisyonunda güzel bir şekilde oynayabiliyordu.

Miami'ye gelince, Shaq'ın yerini Alonzo Mourning doldurabilir. Marcus Banks ise Miami'de emeklilik yaşı yaklaşan Jason Williams yerine iyi bir guard olabilir.

Arkadaşlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 09/02/2008 :  23:04:15  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Amare 5 oynasa 4, 4 oynasa 5 numara boş kalıyordu. Shaq'ı alarak çok iyi iş yaptı Phoenix. Sonuçta kimse Shaq'ın dominesini tartışamaz. Miami de geçen sene şampiyonluğa oynayan bir takımken şimdi şu maçı alsak bari havasında bir takım. 5 numarası da boşaldı. Shawn Marion'ın çok bir katkı yapabileceğini sanmıyorum. Gelecek sezona çalışıyor galiba Miami..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 10/02/2008 :  00:06:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de Shaq'ın gelmesi çok iyi oldu. Phoenix'teki açık büyük oranda kapandı ama tabi bahsettiğimiz kişi Shaq değil de başkası aynı seviyede başkası olsaydı Shawn Marion'a kesinlikle değişilmezdi. Phoenix bu takastan karlı çıkan taraf oldu gibi görünüyor ama Miami içinde Dodo'nun bahsettiği noktalar avantaj. Bu arada Gasol Lakers'ta! Sanırım Kwame Brown ve birkaç oyuncuya karşı takas oldu. Ben bir Lakers taraftarı olarak inanılmaz sevindim sonunda takım hak ettiği değeri kazanacak. Yani umarım. =)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 10/02/2008 :  12:44:27  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kobe hariç Lakers'ta Gasol'e karşılık değişilmeyecek hiçbir oyuncu yok. İki takım için de güzel bir takas. Yalnız Gasollü Lakers'ın ilk maçında maçı Gasol koparmış, Kobe 6 sayı atmış, ilginç.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 10/02/2008 :  12:48:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O maça Kobe sakat çıkmış diye duydum.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 10/02/2008 :  13:40:30  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm bilemiyeceğim, bizim NBA TV'yi kestiklerinden beri maçları NTV'den takip eder oldum. Allah kimseye göstermesin.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: