|
Yazar |
Konu  |
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 13/02/2008 : 20:28:04
|
Geçtiğimiz sezonlarda Jason Kidd için üzülmüştük şimdi ise Shaq yok.
Kaan Kural'ın çok güzel bir yorumu vardı J. Kidd' için;
"Jason Kidd'e bir kart vericeksin onu gösterip istediği zaman oynayacak All Star'da".
Bu seferde Shaq için söylenmesi gerekir. |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 14/02/2008 : 00:14:43
|
Cekismeli gider de bence "Dogu karmasi" maci alicak :) . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/02/2008 : 10:14:05
|
Evet arkadaşlar bugün yapılan maçı Sophomore farklı bir şekilde kazanmış. Maçın MVP'si Daniel Gibson seçilmiş.Bu arada Kobe'nin parmağı çıktığı için 3'lük yarışmasında onun yerine Nowitzki katılıyor.Muhtemelen All-Star maçına da çıkamayacakmış.
Bana kalırsa bu yılki All-Star haftasonu artık iyice tatsızlaşmaya başladı ne kadar efsane varsa tek tek sakatlanıp çıkıyor. Carter yok T-Mac yok Shaq yok. Böyle All-Star'ı kim ne yapsın. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 16/02/2008 : 19:09:17
|
Kobe de mi yok, eh oha..
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/02/2008 : 19:36:11
|
Ya kobe all-star maçında varmış ama 3'lük yarışmasında yokmuş şimdi öğrendim de. ama allstar'dan sonra bi 2-3 hafta oynamazmış sanırım sağ serçe parmağı çıkmış elinin. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|