|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 10/02/2008 : 14:40:17
|
Bana da gösterdi ne yazık ki. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 11/02/2008 : 00:31:07
|
Peki şöyle birşey sorucam sizce Boston'a oyun kurucu lazım mı?Bence tecrubeli bir oyun kurucu ile çok daha iyi vir takım olurlar.Sizce gerek var mı ? |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/02/2008 : 16:00:41
|
Bu şekilde rahatça idare edebiliyorlar ama illa ki bir oyun kurucu gelecekse büyük bir isim olmasına gerek yok. Yaşlanmaya başlayan ama gerçekten tecrübeli bir oyun kurucu gelse çok daha iyi olur bence.
Mesela Mike James olabilir. Ya da artık yaşlanmaya başlayan Jason Williams. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 11/02/2008 : 17:20:43
|
Celtics sermayesi rüzgarla dönseydi eğer Nets'ten Kidd'i veya Phoenix'ten Nash'i, hadi olmadı Nuggets'tan Iverson'ı takıma katmalarını bekleyebilirdim. Ancak bi' takıma Garnett buyurduysa eğer, takımın büyük, marka transferler yapmaya ne ihtiyacı vardır, ne de kaynağı kalmıştır. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
Konu  |
|
|
|