AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta SaMp Modu Lazım Bana
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 04/02/2008 :  13:54:12  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Biliyoruz Ki Biz Gta Hastasıyız b]
Kısa Keseyim Hepimiz SA-MP'yı Biliyoruz Bende Server Kurdum ama Bana Mod Lazım Ben Araştırıyorum ama bulamıyorum.Sizde Bir Bakabilirmisiniz..!|
GEREĞİNİ ARZ EDERİM

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 04/02/2008 :  15:29:25  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl mod bendede gta sa mp varda yüklemiyorum yardım ederim belki msnmi ekle yardım ederim ama nasıl mod bende heralde var

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 04/02/2008 :  15:37:50  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nolmal san andreas modu değil samp server modu

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 04/02/2008 :  17:25:44  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
samp022server.win32 adlı dosya var sonra 836_samp01b-server adlı dosya var bunu gta sitesinden indirdim.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

omer1615
Üye

Italy
İleti 282

İletim - 05/02/2008 :  10:15:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya samp icin orjinal samp lazim sadece gta3.img dosyasina arac fln yuklersen bisi olmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 08/02/2008 :  16:45:15  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
faress Arkadaş

samp022server.win32 adlı dosya var sonra 836_samp01b-server adlı dosya var bunu gta sitesinden indirdim.

Ya Arkadışım Öle Demedim ben sampı istemiyorum bende var ben sizden sadece samp server için mod istedim ben aradım Bulamadım Sizde yardım edermisiniz¿ dedim.. Ben Server Kurdum Ama Normal Samp 836_samp01v-server adlı dosyanın içinde güzel yepyeni modlar yok arkadaşlarım nolur yardım edinnnnn..!

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000