AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA 4 Social Club Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 19/09/2009 :  16:20:16  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Social Club'a üyeyüm ama bi gün oyunu yeniden kurdum social cluba giriş yapmaya çalıştım şöyle bi yazı çıktı '' Login Failed The username or password entered was incorrect. Please try again. If you are having difficulty you can recover your password.''

Çıldırmak Üzereyim Lütfen Yardım Edin

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 21/09/2009 :  13:24:52  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o social kulüp de ne yhaw
Sayfanın En Üstüne Git

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 21/09/2009 :  13:40:42  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Social Club GTA 4 ü kurarken karşımıza çıkıyor onu kuruyoruz ( buna mecburuz çünkü onu kurmassak oyunada giremeyiz ) bu social clubu kurduktan sonra bilgisayarı açtığımızda karşımıza çıkıyor social cluba üyeysek giriş yapıyoruz ama üye değilsek skip login diyoruz ben üyeyim iki üyeliğim var emailimi ve şifremi yazıyorum giriş yapıyorum login failed ingizce bi çıkıyor bi türlü giriş yapamıyorum mecbur skip login diyiyorum
Sayfanın En Üstüne Git

boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87

İletim - 25/09/2009 :  23:39:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
onun bi resmini göndersene

memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.

hiçbirini bilmiyorum

bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan
anlatıcam tamamam ya
ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
Sayfanın En Üstüne Git

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 26/09/2009 :  11:02:36  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl ben foruma resim gönderemiyorum :(
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000