|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 31/01/2008 : 18:21:32
|
Arkadaşlar olurdu olmasına ama yıldızın kalkmasında bazı sebepler var. |
 |
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 31/01/2008 : 18:40:49
|
Tamam o zaman şansımızı fazla zorlamayalım :) |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 31/01/2008 : 23:18:47
|
Nedir bu yıldız tutkusu anlamadım. Bilenler bilir daha önce de üylere özel yıldız olsun, ya da hep kalksın tartışmasına girilmişti. Hem değişim isteyip hem de geleneksel bir bakış açısıyla yıldız kalsın demek bana tutarsız göründü. Zaten sekmede OS yıldızı mevcut, joyistiği de manidar bulduğumu söyleyebilirim. En azından bazen buranın bir oyun sitesi olduğunu unutanlara küçük bir hatırlatma olmuş olur. Çizgilere gelince; son senelerde çok moda :) Ayrıca gözü pek de yormuyor, yeniye alışmak her zaman zordur. Sabredin biraz, içinizden birkaç kişi sağlık problemleri yaşamaya başlayınca değiştirilir 
Neyse yine de bütün bu değişikliklere rağmen en sade sitelerden birisiyiz hala. İstediğimiz de bu değil mi? Şatafatlı, abartı bir OyunSitesi düşünemiyorum zaten... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 01/02/2008 : 00:51:57
|
Şatafatlı, abartılı bir OyunSitesi'de bize yakışmazdı herhalde. Bu arada sanırım gözüm alıştı şu çizgilere. Bakarken gözlerim ağrımıyor artık. xD |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|