amd'nin barthon chipsetli amp athlon xp3.2 işlemcisi var eğer para dert değilse radeon 9700xt kingston veya twinmos 1gb ddr ram seagate'in yeni harddiski 40gb 10000rpm yanlız bu donanımlar çok pahalı biraz biraz hepsinden kısarsan performans olarak biraz düşer ancak deyim yerindeyse taş gibi bir bilgisayarın olur :)
böyle istek olmaz. bari ne için kullanıcan bütçen nekadar yazsaydın. sana tavsiyem bi bilgisayar dergisi al ordaki en pahalı parçalarla bir bilgisayar topla kendine. böyle tüketici olunurmu arkadaşlar. iktisatta bir kural vardır, minimum maliyetle maksimum verim diye lütfen biraz daha araştırmacı ve fizibıl olalım. biz olalım ki sektörde kendine çekidüzen versin.
ekran karti ati radeon 9800 xt yada pro çok iyi ram olarak kingston 512 2x pentium 4 3.06 ghz dir
Yavaş ol, adam bilgisayar alıcam dedi yahu.
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?