AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Power Supply fanı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/03/2004 :  01:53:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizim power supply fanı bu aralar gidici. Arada çalışmamaya başlıyor. Yeni power supply da almak istemiyoruz. Acaba sadece fanını değiştirebilir miyiz? Fanlar daha ucuz sonuçta

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 17/03/2004 :  18:10:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Power supply'ın açıldığını daha önce hiç görmedim. Bence sende böyle birşey'i deneme. Nede olsa bilgisayarın sağlıklı çalışması için gerekli pekçok şeyi o ucuz alet sağlıyor. 15 dolar için daha pahalı olan işlemci, anakart gibi parçaları bozmanın anlamı yok.

Ayrıca eğer bilgisayarın tek fanlı ise 2. bir fan daha tak. İkinci fan power supply'ın yükünü baya bir hafifletiyor...
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 17/03/2004 :  23:53:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Power Supply'ın açıldığını ben gördüm. Bizzat açtım çünkü . Bilgisayarın kasasını açmaktan çok farklı değil. Çok hassas birşey yok içinde, eğer tornavidanıza hakimseniz bir sakatlık çıkmaz .

Ancak o aletin değişik bir fanı var. En azından bendeki öyle idi. Bulunabilir mi bilmiyorum. Araştırmak lazım. Mesela buralara değil de bilgisayarcılara sorulabilir .

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/03/2004 :  00:27:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla biz de sürekli açıyoruz. En son bugün açıp yağladık biraz. Şimdi iyi çalışıyor ama bir süre sonra gene teklemeye başlar. Geçici çözüm yani bizimki.

Bizim fan değişik birşeye benzemiyor Ama arada kablo falan olduğu için sorun çıkartabilir belki. Bilgisayarcıya da sorarız ama burası elimizin altında nasılsa

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

hocer
Üye

Turkey
İleti 95

İletim - 23/04/2004 :  02:53:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
power supply olayı garip biraz. fanın üzerinde yazan amper ile (genelde 0.25 A yazar)aynı ampere sahip bir fanı değiştirerek bu işi yaparsın. yanlız fan elektriğini powerın anakarından alır. yani havya ile biraz oynaman gerekir.
ayrıca önümüz yaz şööle baba (termaltake marka 100 usd +kdv) bi powerınız yoksa powerın fanının bulunduğu yerin tam aksi tarafında bulunan ızgara gibi hava deliklerinin oraya bir fan daha tahın derim ben. bu fanın elektriği normal kasa fanından da alabilirsiniz. ayrıca ben üst kapağın ortasınıda kesip bir fan daha taktım yukardan üfürüyo oda. ızgara bölümüne takılan fan emici olacak sööliim onuda...

NE OLDUĞUNU DÜŞÜNME, ME OLDUĞUNU BİL!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000