|
| Yazar |
Konu  |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 15/01/2008 : 20:02:07
|
| Yok o kadar ciddi bi' durum değil, 5 verceğinden emin gibiyim aslında da, hani bi' ihtimal.. O an tersine gelirim vs.. :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 15/01/2008 : 20:57:55
|
benim lise 2ye kadar takdir di lise 3 ü teşekkürle geçtik de ben öss için çok kasmıştım kendimi :D o yüzden devamsızlıktan çakmaktan son anda sıyrıldım... üni. de ilk senem ve tüm dersleri D bekliyorum :D
Lise son sınıfta da teşekkür almamın sebebi faşo hocalardı... birgün deniz gezmiş , birgün che tişörtü giyiyorduk o yüzden sözlü notları 0 gelmişti..(solcu propaganda diye geçiyormuş meğer...) birde müdür ün odasının camını kırmakla yemekhaneye koku bombası atmak , tuvalet kapılarını kırmak , müdür yardımcısının odasının karşısında inadına uzun eşşek oynamak ve basketbol antremanında basket toplarını camdan atmak gibi bir iki küçük şey de yapmıştık zamanında ama ne kadar boş işlerle uğraşmışız şimdi anlıyorum... okul puanı sırf o yüzden diğerlerine 70 gelirken bana 50 gelmişti ama vatan saolsun :) |
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 15/01/2008 : 21:14:37
|
| dodo chess hangi lisedesiniz? |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/01/2008 : 17:42:23
|
| ben lise 1'im wala daa çöm yılımdaım fizik kimya hariç hepsi ii gelior onlar yüzünden teşekkür alacam galiba |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 16/01/2008 : 18:24:13
|
| En kötü notum 50, fizik. Dönem ortalaması nefes tutma çalışmalarımı artırmam halinde 4 gelebilir. Sadece kendileri 4 gelir hatta :} 4.94 gibin bir şeyden takdir de gelir |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|