Teşekkür belgesi= Türkçe:4 Matematik:4 Fen ve teknoloji:2 Sosyal bilgiler:3 Yabancı dil:5 Din kültürü ve ahlak bilgisi:4 Görsel sanat:5 Müzik:5 Beden eğitimi:5 Trafik güvenliği:5
Eeee karnem iyimiş:
Deneme sınavı=Sınıfta 38 kişi var. Deneme sınavı 1:Sınıf arasından 24. oldum. Deneme sınavı 2:Sınıf arasından 31. oldum. Deneme sınavı 3:Sınıf arasından 14. oldum.
Teşekkür belgesi= Türkçe:4 Matematik:4 Fen ve teknoloji:2 Sosyal bilgiler:3 Yabancı dil:5 Din kültürü ve ahlak bilgisi:4 Görsel sanat:5 Müzik:5 Beden eğitimi:5 Trafik güvenliği:5
Eeee karnem iyimiş:
Deneme sınavı=Sınıfta 38 kişi var. Deneme sınavı 1:Sınıf arasından 24. oldum. Deneme sınavı 2:Sınıf arasından 31. oldum. Deneme sınavı 3:Sınıf arasından 14. oldum.
kimyacı sözlüme 50 puan weremedigi icin 1 dustu we teşekkür alamadım :@ bnm not ortalamam karnede 4.02 ama arkadasınki 3.88 o tesekkur alabildi ben bole egitim sisteminin ....... :@:@ kusura bakmayın ya sert cıkıyorum dayanamadım işte :@
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
Vallahi ilköğretimde takdir almak o kadar kolay değil bir 3 üm bir dördüm var geriye kalanların hepsi beş.Ama takdir gelmiyo yeni sistemi yapan milli eğitimin ben. Çok siniriliyim.