AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Bilim - Teknik - Teknoloji
 Bermuda Şeytan Üçgeninin Sırrı Çözüldü!...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 24/12/2007 :  20:40:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne demek istedin yani :D kırılmana gerek yok nihayetinde burası yüzlerce üyenin olduğu bir forum , her sözü kötü algılama. yaptığın çalışma sonucunda eleştiri alman da olağandır... bence bu kadar alınmana gerek yok. Araştırmalarını takdir ediyorum ama zaman zaman benim gibi aşırı tepkiler veriyorsun :) Kendi araştırmanızı kendiniz yapın gibi bir ifade yanlış olmuş... Ama şunu unutmaki kimsenin senin araştırmalarına ihtiyacı yok değilmi? (bunu kırıl diye söylemedim,yanlış anlama sakın!) , ama heryerde araştırmacı insanlara ihtiyaç vardır :) Haydi bakalım araştırmaya devam...
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/12/2007 :  21:46:52  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
iso_demiro tarafından yazılan:

Arkadaşlar ben sadece aratırma yapıp sizinle paylaşıyorum.Ve bunu birlikte bilgi edinelim diye yapıyorum.Ama karşılığında sadece saygı ve güzel söz bekliyorum.Ama,özellikle titanik'in gizli sırrında birkaç üye yaptığım çok kötü bir şeymiş gibi şeyler söylüyorlar.Her insan hata yapabilir ve sanırım benim en büyük hatam bu siteye üye olup bilgi paylaşmaya çalışmam.Benim söylediklerimi güçümseyenlere ve batuhanus'a çok kırıldım.Oysa sizlere o kadar çok aratırma sunacaktım ki okuyanlar benim sayemde bilgileniyor diye övünecektim.Ama madem araştırma istemiyorsunuz,araştırma yok.Simdi kendi araştırmanızı kendiniz yapın.

bak iso_demiro benim sözlerimin neresinde kırıcı bişey görüyorsun anlayamadım.Seninle dalga geçtiğimi mi sanıyorsun?Ben sadece bu olayın bence gerçek olmadığını söylüyorum.Eğer bu dediğime üzülüyorsan birşey diyemem tabii..Bak chessmaster ne demiş;bazı şeyleri yanlış algılıyıp aşırı tepki veriyorsun.Aman sakın bunu da sana aptal diyorum gibi algılama:)

Kırılıpta araştırma yapmaman çok saçma olur bence.Ben seni takdir ediyorum forumumuzu bu şekilde zenginleştirdiğin için.Sen araştırmalara devam et biz de bu araştırmalar üzerinde tartışalım doğru kanıya varalım.Bence senin de başta istediğin buydu değil mi?
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 24/12/2007 :  21:48:18  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
seni kırmadım chessmaster frigleri'i araştırdım, ama onlar önce bir güzel söz söylesinler öyle bir yorum yapsınlar
ÖRN:Emeğe saygı,ama bence kötü yapmışşın
gibi...
Tamam bu konu bitti Bermuda Şeytan Üçgeninin sırrı çözüldü hakkındaki fikirleri alalım.

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 24/12/2007 :  21:51:31  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

alıntı:
iso_demiro tarafından yazılan:

Arkadaşlar ben sadece aratırma yapıp sizinle paylaşıyorum.Ve bunu birlikte bilgi edinelim diye yapıyorum.Ama karşılığında sadece saygı ve güzel söz bekliyorum.Ama,özellikle titanik'in gizli sırrında birkaç üye yaptığım çok kötü bir şeymiş gibi şeyler söylüyorlar.Her insan hata yapabilir ve sanırım benim en büyük hatam bu siteye üye olup bilgi paylaşmaya çalışmam.Benim söylediklerimi güçümseyenlere ve batuhanus'a çok kırıldım.Oysa sizlere o kadar çok aratırma sunacaktım ki okuyanlar benim sayemde bilgileniyor diye övünecektim.Ama madem araştırma istemiyorsunuz,araştırma yok.Simdi kendi araştırmanızı kendiniz yapın.

bak iso_demiro benim sözlerimin neresinde kırıcı bişey görüyorsun anlayamadım.Seninle dalga geçtiğimi mi sanıyorsun?Ben sadece bu olayın bence gerçek olmadığını söylüyorum.Eğer bu dediğime üzülüyorsan birşey diyemem tabii..Bak chessmaster ne demiş;bazı şeyleri yanlış algılıyıp aşırı tepki veriyorsun.Aman sakın bunu da sana aptal diyorum gibi algılama:)

Kırılıpta araştırma yapmaman çok saçma olur bence.Ben seni takdir ediyorum forumumuzu bu şekilde zenginleştirdiğin için.Sen araştırmalara devam et biz de bu araştırmalar üzerinde tartışalım doğru kanıya varalım.Bence senin de başta istediğin buydu değil mi?

Tamam bu konu bitti.Bu arada titanik'in gizli sırrı titanik gibi batmış kimse gelmiyo.

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 25/12/2007 :  15:08:13  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
chessmaster tarafından yazılan:

ne demek istedin yani :D kırılmana gerek yok nihayetinde burası yüzlerce üyenin olduğu bir forum , her sözü kötü algılama. yaptığın çalışma sonucunda eleştiri alman da olağandır... bence bu kadar alınmana gerek yok. Araştırmalarını takdir ediyorum ama zaman zaman benim gibi aşırı tepkiler veriyorsun :) Kendi araştırmanızı kendiniz yapın gibi bir ifade yanlış olmuş... Ama şunu unutmaki kimsenin senin araştırmalarına ihtiyacı yok değilmi? (bunu kırıl diye söylemedim,yanlış anlama sakın!) , ama heryerde araştırmacı insanlara ihtiyaç vardır :) Haydi bakalım araştırmaya devam...

Ya araştırma yaptım sadece 9 okuma var ve 0 yanıt var!!!Ben o Frigleri sadece 9 okuma almak için yazmadım cheesmaster!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000