Ben bir belgesel izledim ve bu gemilerinin batmasının tek sebebi akıntı farklılıkları.Atlas okyanusundan gelen hödöbödö akıntıları ile Pasifikten gelen höcöböcö akıntılarından dolayı ter akıntı oluyor ve gemiler batıyor.Ayrıca bu bölgede hava çok iyiyken bile yağmur bulutları birden toplanıp yağmur yağdırıp uçakları bilinmeze doğru sürüklüyolar.Batan uçak ve düşen gemilerin enkazlarının bulunamaması ise bu çok güçlü akıntıların sebep olduğu darbelerdir.Parşalar ufalanıyor ve bizde görmiyorus.
Ha bu arada uzaylılar bermudada değiller bence RİZE'DELER biz RİZE'ye bakalım
Arkadaşlar ben sadece aratırma yapıp sizinle paylaşıyorum.Ve bunu birlikte bilgi edinelim diye yapıyorum.Ama karşılığında sadece saygı ve güzel söz bekliyorum.Ama,özellikle titanik'in gizli sırrında birkaç üye yaptığım çok kötü bir şeymiş gibi şeyler söylüyorlar.Her insan hata yapabilir ve sanırım benim en büyük hatam bu siteye üye olup bilgi paylaşmaya çalışmam.Benim söylediklerimi güçümseyenlere ve batuhanus'a çok kırıldım.Oysa sizlere o kadar çok aratırma sunacaktım ki okuyanlar benim sayemde bilgileniyor diye övünecektim.Ama madem araştırma istemiyorsunuz,araştırma yok.Simdi kendi araştırmanızı kendiniz yapın.