AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Bilim - Teknik - Teknoloji
 Bermuda Şeytan Üçgeninin Sırrı Çözüldü!...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/12/2007 :  19:06:06  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mesajı sonuna kadar okuyup öyle cevaplandıralım.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 19/12/2007 :  19:29:55  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
iso_demiro tarafından yazılan:

tamam batuhanus o konuyu boşvererim kavga çıksın istemiyorum.

valla benim kavga çıkarmak gibi bir niyetim yok sanki senin tezinmiş gibi sataşıyorsun.

Bir şey soracağım bu yazıyı yazmanın nedeni nedir?Tartışmamız değil mi?Madem yorum yapmamızı istemiyorsun neden yazıyorsun?

Nickyok sen nediyorsun ya boşa mı konuşuyorum ben bi saattir.
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/12/2007 :  20:32:08  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sana göre söyldiklerim yanlış olabilir.Toplumda böyle insanlara da ihtiyaç var.Fakat boşa konustuğunu savunan da yok.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 20/12/2007 :  00:44:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bir belgesel izledim ve bu gemilerinin batmasının tek sebebi akıntı farklılıkları.Atlas okyanusundan gelen hödöbödö akıntıları ile Pasifikten gelen höcöböcö akıntılarından dolayı ter akıntı oluyor ve gemiler batıyor.Ayrıca bu bölgede hava çok iyiyken bile yağmur bulutları birden toplanıp yağmur yağdırıp uçakları bilinmeze doğru sürüklüyolar.Batan uçak ve düşen gemilerin enkazlarının bulunamaması ise bu çok güçlü akıntıların sebep olduğu darbelerdir.Parşalar ufalanıyor ve bizde görmiyorus.

Ha bu arada uzaylılar bermudada değiller bence RİZE'DELER biz RİZE'ye bakalım

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 23/12/2007 :  12:09:32  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben sadece aratırma yapıp sizinle paylaşıyorum.Ve bunu birlikte bilgi edinelim diye yapıyorum.Ama karşılığında sadece saygı ve güzel söz bekliyorum.Ama,özellikle titanik'in gizli sırrında birkaç üye yaptığım çok kötü bir şeymiş gibi şeyler söylüyorlar.Her insan hata yapabilir ve sanırım benim en büyük hatam bu siteye üye olup bilgi paylaşmaya çalışmam.Benim söylediklerimi güçümseyenlere ve batuhanus'a çok kırıldım.Oysa sizlere o kadar çok aratırma sunacaktım ki okuyanlar benim sayemde bilgileniyor diye övünecektim.Ama madem araştırma istemiyorsunuz,araştırma yok.Simdi kendi araştırmanızı kendiniz yapın.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000