|
Yazar |
Konu  |
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 04/08/2008 : 13:07:25
|
Mistik Olay'ı ben de izlemiştim ve genel olarak tavsiye etmiyorum. Seçeneğiniz kalmazsa tercih edebilirsiniz ama çok da parlak bir kurgusu yok. Konunun ilgi çekiciliği olmasa çıkardım herhalde filmden.
Hancock'a giden var mı, önerir misiniz? |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 05/10/2008 : 18:14:59
|
Kartal Göz - Eagle Eye Dün gittim. Bence sizi sıkmayacak aksiyon dolu bir film. Size güzel zaman geçirticeğinden eminim fakat gönlünüzde çok büyük bir yer tutacağını sanmıyorum. Orjinal Cinayet(ler)-Righteous Kill Robert De Niro ve Alpacino... Bu ikiliyi görünce gözüm kapalı kendimi sinema salonuna attım... Amma velakin, güzel bir film olsada, insan Robert De Niro ve Alpacino'dan çok daha büyük şeyler bekliyor. Hele bir zamanlar oyuncu olma hayaliniz varsa ve idolünüz Alpacino ise, çok daha fazlasını bekleyeceğinizden ve beklediğinizi alamayacağınızdan eminim.
İyi Seyirler =) |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 05/10/2008 : 18:34:09
|
umut hocam ben Hancock'u izlemiştim. Önerebilirim aslında ama ne beğenip beğenmemen ne tür film sevdiğine bağlı. Süper kahramanın hikayesini anlatıyor fantastik bi film ama geneli güzel eğlenceli. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 05/10/2008 : 19:48:25
|
Orjinal Cinayet(ler)-Righteous Kill
Evet, güzel bir filmdi. Birçok sahne "hangisi katil?" sorusunu tekrarlatsa da Turk'e aşırı derecede yüklenilmesi film sonunu ele veriyordu. Ha bir de Righteous'u orijinal diye çeviren adamı esefle kınıyorum.(kın kın kın x)) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 12/10/2008 : 16:25:59
|
Harry Potter ve Melez Prens(Harry Potter and Half-Blood Prince)
J.K Rowling'in kaleme aldığı Harry Potter serisinin altıncı halkası olan ''Harry Potter ve Melez Prens-Harry Potter and the Half-Blood Prince'', 21 Kasım 2008 tarihinde seyirciyle buluşacak.
Serinin Beşinci halkası ''Harry Potter ve Zümrüdü Anka Yoldaşlığı-Harry Potter and the Order of the Phoenix''in 13 Temmuz 2007'de vizyona gireceğini duyuran yapımcı şirket Warner Bros., Potter hayranlarına yeni müjdeyi de verdi. Çalışmalarına başlanan ''Harry Potter ve Melez Prens'', 2008 yılının Kasım ayında izleyici karşısına çıkacak.
Filmin yönetmeni ve oyuncuları hakkında herhangi bir açıklama yapılmasa da Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron) ve Emma Watson'ın (Hermione) yine aynı rolleri üstlenmesi bekleniyor.
Alıntıdır Ben kitab serisini okumadan filmini izlemeyi düşünmüyorum ancak Harry Potter hayranları izleyebilir. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|