AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Vizyondaki Filmler / Fragmanlar / Çıkış Tarihleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 13/06/2008 :  13:42:05  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Incredible Hulk'ı Çok Bekliyorum.15 Haziranda Sinamalarda

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 13/06/2008 :  23:00:52  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet,güzele benziyor.Edward Norton,Liv Tyler...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 26/06/2008 :  18:15:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Baş rollerini James McAvoy, Angelina Jolie ve Morgan Freemen'in oynadığı " Wanted " adlı aksiyon filmi yarın vizyona giriyor. Güzel bir film olabilir bence.(?)
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 26/06/2008 :  18:40:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sınır(da) filmi için baya bir övgü dolu sözler sarfediliyor. İzleyen var mı ?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 02/07/2008 :  12:05:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

Baş rollerini James McAvoy, Angelina Jolie ve Morgan Freemen'in oynadığı " Wanted " adlı aksiyon filmi yarın vizyona giriyor. Güzel bir film olabilir bence.(?)

Aman hocam verdiğin paraya asla değmeyecek bir film '' Wanted'' ...
Ayrıca dün ''Mistik Olay(The Happening)'' adında bir filme gittim. Film genel olarak pek güzel değildi. Bazı sahneler sizi uykudan uyandıracak tempoya ve adrenaline sahip olsada, geneli sıkıcıydı. Senaryo güzel olsada, bence çok daha güzel bir olay zinciri kurulabilirdi.
Konu;Görünen bir uyarı olmadan ortaya çıktı. Birdenbire nereden geldiği belli olmadan. Bir kaç dakika içinde Amerika’nın bir çok şehrinde sebebi açıklanamayan, kanınızı donduracak garip ölümler meydana gelmeye başladı. İnsan davranışlarındaki bu garip değişikliğe neyin sebep olduğu bilinmiyor. Yeni bir terrorist saldırı mı? Yapılan yüksek teknolojik deneylerde ters giden bir şeyler mi oldu? Bir tür şeytani toksik silah mı? Yoksa kontrolden çıkan bir virus mü? Hava yolu ile mi yoksa suyla mı bulaşıyor? … ve nasıl? ALINTIDIR

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000