|
Yazar |
Konu  |
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 14/01/2008 : 18:43:31
|
Şu an hatırladıklarımı söyleyeyim World of Warcraft, Warcraft Dota Allstars, Half-life modları, Line Age II... Bunlar dışında EA tabanlı çoğu oyunu internet üzerinden çoklu oyuncuyla oynama şansınız oluyor. Eh hiç olmadı mini oyunlar üzerine eğilirsin :).
Zamanında güzel bir oyun daha vardı ama adı sanırım "World War" gibi birşey olması lazım. O da çok güzel oyundu. |
 |
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 14/01/2008 : 19:55:35
|
alıntı: major tarafından yazılan:
Şu an hatırladıklarımı söyleyeyim World of Warcraft, Warcraft Dota Allstars, Half-life modları, Line Age II... Bunlar dışında EA tabanlı çoğu oyunu internet üzerinden çoklu oyuncuyla oynama şansınız oluyor. Eh hiç olmadı mini oyunlar üzerine eğilirsin :).
Zamanında güzel bir oyun daha vardı ama adı sanırım "World War" gibi birşey olması lazım. O da çok güzel oyundu.
World War'ı bilmem ama Ogame'den çok çok önce Kings of Chaos ve World of War vardı. World of War'ı Warcraft ile karıştırmasınlar, Warcraft'tan yıllar önce vardı World of War. Harika bir text-based online oyundu. Kaç gecem klan savaşlarında veya klan savaşlarını izlerken geçti. Sunucusu kapandı artık oyuncu eksikliği yüzünden, bir daha o tür bir oyun oynayabileceğimi zannetmiyorum, hiç biri, tüm grafiğine ve modellemesine kadar o sarı-siyah renklerden ibaret textlerin tadını vermez bana.
Ayrıca scorpionfa'nın dediklerine de harfi harfine katılıyorum. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 14/01/2008 : 20:46:43
|
Warcraft'tan yıllar önce vardı diyerek yanlış anlaşılmalara yol açma arkadaşım :)
World of Warcraft 2004 Warcraft 1994 oyunudur. :)
Bir de major, Dota ne zamandır Warcraft DotaAllstars diye toptan anılmaya başladı :) |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 14/01/2008 : 21:14:47
|
alıntı: scorpionfa tarafından yazılan:
Bir Half Life ve modlarının online bağımlısı olarak niye türkiye de ki server larda oynayayım ki? Küfür, hakaret, hile gırla gidiyor. Yabancı server larda öyle değil ama. Küfür sistemi bile olmadığı halde kimse birbirine hakaret etmiyor. Hile yapmıyor.
Bunca yıllık online oyun tecrübelerime dayanaraktan söylüyorum. Türkiye 'de online oyun furyası "abi gılıcını çarptım, salağın..." "s.e ezik" "lan teröristler vursanıza adamı, bakıyonuz bön bön" "bak şimdi bi koxp çakcam" vs. den ibaret! Türkiye 'de online oyun oynanmaz. Hele türklerle hiç oynanmaz. Oynansada zevk alamazsın, zevk alsanda sonu iyi bitmez. Sonu iyi bitsede illa içlerinden bi iki tanesi çıkıp moralini bozar illa..
Valla uzun zamandır, devasa online multi oyun oynamadım. Oynamakta istemem. Yukarıda bahsettiğim unsurlardan ötürü.. Bi arkadaş var, hastalık yaptı kendine, her gün gelip "yok gemiler şöyle, yok kılıç böyle" anlatıp duruyor. Gerçek parayla satın alınan şeyler varmış oyunda, imkanları yok neyse ki... Elinden gelse varını yoğunu sanal şeylere harcar. Yok yok ben almıyım! oynarım paşa paşa Team Fortress 2 mi bir iki round .. Kapatırım sonra kafam ferahlar. İlla oyun olsun, oyun olunca da karşımda salak npc olmasın istiyorsanız bu tür sıradan online oyunları seçin bence.
Kesinlikle katılıyorum sırf Türklerin bu huyu yüzünden www.klansavaslari.net yerine www.tribalwars.net oynuyorum! Hatta bu oyunda bile topu topu 100 Türk olmasına rağmen birbirleriyle kavga ediyorlar ve sırf bu yüzden kendilerinden 20 kat güçsüz bir düşmana yenildiler.
|WOLF| İletim - 05/12/2007 : 12:52:18 valla gunz online süper.serverlarn bi kere bile dolu olduğunu görmedim.küfür edende görmedim.
Kesinlikle haksızsın ben ne zaman gunz da bir Türkle karşılaşsam hemen selam vermeden çıkarım.İstersen paladin e de sor yenilgiyi hazmedemeyip hemen küfrü basıyorlar veya daha komik olanı "sende lag var" diyorlar:D tabii ikimizinde pingi 20:D:D .Ha online bir oyunda bir Türk le arkadaş mı olmak istiyorsun? Hemen ona yenil..
Ne garip iştir dünyanın en çabuk birbirine kenetlenebilen,birlik oluşturabilen bir halkımız olmasına rağmen bir o kadar hızlı da birbirimizi bölüyoruz.. |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 14/01/2008 : 21:39:50
|
alıntı: major tarafından yazılan:
Sizin oynamanızı hak etmeyen, oyun firmasının sizi aptal yerine koyduğu, size önem vermediği şu oyunları bırakın arkadaşlar. Piyasada öyle çok online oyun var ki, oynanmayan ama oynanması gereken. "Araştırmak" kelimesi bizim milletimize ne yazık ki alışkanlık değil. Sırf bu yüzden çoğu yönden gerideyiz bir çok alanda. Şöyle adam akıllı sorup soruştursanız öyle güzel oyunlar var ki...
Biz bunun için buradayız zaten;) güzel oyunları bulmak ve yaymak için. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|