AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 türkiyenin oyun anlayışı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/12/2007 :  12:52:18  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla gunz online süper.serverlarn bi kere bile dolu olduğunu görmedim.küfür edende görmedim.
Sayfanın En Üstüne Git

azkader
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 14/01/2008 :  00:57:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
managerzone.com
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 14/01/2008 :  12:40:06  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizin oynamanızı hak etmeyen, oyun firmasının sizi aptal yerine koyduğu, size önem vermediği şu oyunları bırakın arkadaşlar. Piyasada öyle çok online oyun var ki, oynanmayan ama oynanması gereken. "Araştırmak" kelimesi bizim milletimize ne yazık ki alışkanlık değil. Sırf bu yüzden çoğu yönden gerideyiz bir çok alanda. Şöyle adam akıllı sorup soruştursanız öyle güzel oyunlar var ki...
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 14/01/2008 :  18:25:48  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mmorpg tarzındaki bildiklerini özel mesajdan ya da buradan yazarsan sevinirim :] utube'da bakınıyorum böyle dıştan saran bir online oyun yok, içten sarcak olanları da tek tek DL edip deneme şansı yok :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 14/01/2008 :  18:35:52  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu Knight onlinenin nesini beğeniyorsunuz?Türk online oyunlara yakında bunlar online demez oyun bile demezler en güzeli Türk onlineler.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000