AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 türkiyenin oyun anlayışı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

rickhy
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 03/12/2007 :  01:02:29  Bilgileri Göster  rickhy için bir AOL İletisi Gönder  rickhy için bir ICQ İletisi Gönder  rickhy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese merhaba benim çok sinir olduğum bi konu var türkiyede oyun anlayışı çok kıt... yani knight ogame gibi oyunların bağımlısı olduk kimse resident evil, devil may cry3, silent hill fln oynamıyor... türkiyeye resident evil serverı getirmek lazım japonlar bizimle alay ediyor japonlar deliler gibi online eğlenirken biz knightta lvl kasıyoruz... half life serverinde bile 70 milyona 19 kişi,gerçekten komik ve utanç verici... onların nasıl eğlendiklerini görmek için ... linkleri izleyin ve düşünün...
http://www.youtube.com/watch?v=nKSVOv-nTI4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=HkQF_8huETA&mode=related&search

RickhY

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/12/2007 :  12:45:33  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru diyosun.knight,sro filan en dandik oyunlar.bend eoynuyordum ama bıraktım.oyuna para veren kral oluyo.
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 03/12/2007 :  19:24:55  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
knight denen şeyden oldum olası nefret ettim sözü bile geçtiğinde o ortamdan ayrıldım sırf o oyun yüzünden kaç arkadaşımla aram bozuldu ne buluyorsunuz şu oyunda anlamıyorum (sözüm oynayanlara)!!!

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/12/2007 :  21:19:53  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten o oyunun ömrü kalmadı:D o kadar az player ı oldu ki serverlar 2 bölüm oldu.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 03/12/2007 :  22:03:30  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
koskoca wow bile batıyor ko nun şansımı var..Bence mmorpg yapmak isteyen biri için fırsat bu fırsat.Cidden piyasada bir boşluk,oyuncularda bir kararsızlık var.
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 04/12/2007 :  21:49:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir Half Life ve modlarının online bağımlısı olarak niye türkiye de ki server larda oynayayım ki? Küfür, hakaret, hile gırla gidiyor. Yabancı server larda öyle değil ama. Küfür sistemi bile olmadığı halde kimse birbirine hakaret etmiyor. Hile yapmıyor.

Bunca yıllık online oyun tecrübelerime dayanaraktan söylüyorum. Türkiye 'de online oyun furyası "abi gılıcını çarptım, salağın..." "s.e ezik" "lan teröristler vursanıza adamı, bakıyonuz bön bön" "bak şimdi bi koxp çakcam" vs. den ibaret! Türkiye 'de online oyun oynanmaz. Hele türklerle hiç oynanmaz. Oynansada zevk alamazsın, zevk alsanda sonu iyi bitmez. Sonu iyi bitsede illa içlerinden bi iki tanesi çıkıp moralini bozar illa..

Valla uzun zamandır, devasa online multi oyun oynamadım. Oynamakta istemem. Yukarıda bahsettiğim unsurlardan ötürü.. Bi arkadaş var, hastalık yaptı kendine, her gün gelip "yok gemiler şöyle, yok kılıç böyle" anlatıp duruyor. Gerçek parayla satın alınan şeyler varmış oyunda, imkanları yok neyse ki... Elinden gelse varını yoğunu sanal şeylere harcar.
Yok yok ben almıyım! oynarım paşa paşa Team Fortress 2 mi bir iki round .. Kapatırım sonra kafam ferahlar.
İlla oyun olsun, oyun olunca da karşımda salak npc olmasın istiyorsanız bu tür sıradan online oyunları seçin bence.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000