AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 bana online oyun önerirmisiniz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 28/11/2007 :  01:35:25  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar online oyun oynamak istiyorum önerileriniz varmı?varsa bekliyorum şimdiden yaznlara teşekkürler yazmazsanızda canınız sagolsun napalım

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 28/11/2007 :  14:35:18  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sana önerim gunz veya knight online bu ikisi beni delirti süper online oyun ama oyunda çok fazla koxp hile var fazla sevmiyorum en güzel önerim Gunz Online The Duel indirmesi baya alıyor ilk 5 saniyede iner ama 12 saat beklersin kısa yoldan yaptım kurtuldum yardım almak istersen PaLaD1N arkadaşımız açmış saolsun GunZ onLine diye konu ordan bakarsınGunZ OnLine

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 28/11/2007 :  19:31:03  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
önerilerin için teşekkür ederim knight oynamam ama gunz merak ettim

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

mustaface
Üye

İleti 6

İletim - 01/12/2007 :  04:27:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana bi oyun oneririm ama sonra basında olmuyesin cunu bu oyunun bi leşi var =/ HititRo %100 turk yapımı suraya nasıl oynuyacagını ogrenmek icin bak istersen http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22399
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 01/12/2007 :  08:28:29  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sakın istanbul kıyamet vaktini oynama sık sık donuyor indirmiştim güzel değil hemen ölüyorsun sık sık donar

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

mustaface
Üye

İleti 6

İletim - 02/12/2007 :  03:52:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
niye oyle diyosun yoksa serverda banmı yedin :D ne olsa turk oyunu az milliyetci olun
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000