AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 BİLİMKURGU-ONLİNE:MECHQUEST
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 28/10/2007 :  19:27:02  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte bu oyun çıklaı baya olmadı.Battleon ve dragonfable oyunlarının aynı motor kulllanılıyor.Fakat bu oyun daha değişik robotlar savaşıyor.TRANSFORMEERS filmini izleyen bilir.Elinizde makinalı,pompalı,roketatar,lazer gibi silahlar olabilir.Bu oyunda yapmanız gerekn bir karakter seçip kapıştırmak ve lwl atlatmak.Uzay mekiği bile kullanabiliyorsunuz.Oyunun en ilginç özelliklerinden biride her üyenin kendine ait bir ID NUMARASI oluyor.ilk bölümde bir atari masası var oraya yazıp online olarakta savaşıyorsunuz:arkadaş,vb.
Daha ne duruyosunuz.İİİİİNNNDDDDİİİRRRMMMMEEEEYYYYYEEE HİİİİİÇÇÇÇÇÇ GGGGEEERREEEEKKK YYOOKKK.

www.mechquest.com girip,kayıt oluyosunuz.(SİZ KAYIT OLUNCA BANA EKSTRADAN BİŞEY VERMİO SÖLİİM)ve oynuyosunuz ben 3 lwlim konu 40 kişi barajını aşarsa burada 40 kişilik bir turnuva oluşturalım her saat iki kişi kapışsın.ve kazananlara ödül olsun(bu benim fikrim

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/

ustaakcan
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 03/11/2007 :  17:54:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o oyun indirilmeden oynanıyo aynı dragon fable gibi ama hep aynı yerler sıkıcı bende lewel 3üm
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 04/11/2007 :  16:36:47  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu konu fazla ilgi görmedi galiba

112/250

Sayfanın En Üstüne Git

ustaakcan
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 08/11/2007 :  15:20:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benlevel 6tı oldum senin level kaç
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 11/11/2007 :  18:56:03  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ustaakcan tarafından yazılan:

o oyun indirilmeden oynanıyo aynı dragon fable gibi ama hep aynı yerler sıkıcı bende lewel 3üm

bende zaten indirmeye hiç gerek yok diye bağırmışım:)herneyse hep aynı yerler demişsin mekikten dışarı çıkmadın heralde lwl 6 olmuşsun hiç böyle saray gibi biyere gelmedin mi?

112/250

Sayfanın En Üstüne Git

muratix
Üye

Turkey
İleti 201

İletim - 13/11/2007 :  16:41:51  Bilgileri Göster  muratix'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mekikten nası dışarı çıkılıyor acaba?

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000