|
Yazar |
Konu  |
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 26/11/2007 : 15:52:54
|
Nasıl olunur ve birkaç sorum var ;
ileti sayısı ile alakası varmı ? ne zaman üye olduğunla alakası varmı ? ve seçkin üye olmana kim karar veriyor ?
saçma sapan bir konu olduysa bağışlayın sadece merak :) ve bilmeyen tek kişi ben değilim galiba :D |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 26/11/2007 : 17:03:31
|
1-)İleti sayınla alakası yok 2-) Onunla da alakası yok 3-) Yöneticiler ve SÜ'ler. Tek bilmeyen değilsin, diğerleri de önerileriniz & eleştrilerinize açıyordu 4-5 konu hatırlıyorum |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 26/11/2007 : 22:19:32
|
Seçkin Üyeler veya yöneticiler, Seçkin Üye olarak görmek istedikleri isimleri söylüyorlar. BizLer; yani diğer SÜ ve yöneticiler de bu kişi hakkındaki fikirlerimizi söylüyoruz, tartışıyoruz, olumlu veya olumsuz yönde karar alıyoruz..Bu kadar :P |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 26/11/2007 : 23:19:03
|
bende sunu merak ediorm >>> seçkin üye olunca ne oluyor ? yani yeni özellkler fln mı kazanıosun noluo ? sadece nickinin altındaki yazı deişmiodur heralde ? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 26/11/2007 : 23:50:44
|
Evet, ev döşemede kullanmaya 1000 YTL'lik alış-veriş çeki de veriyorlar :) Ne bekliyorsun ki :} |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 27/11/2007 : 00:38:22
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
bende sunu merak ediorm >>> seçkin üye olunca ne oluyor ? yani yeni özellkler fln mı kazanıosun noluo ? sadece nickinin altındaki yazı deişmiodur heralde ?
Evet strenghtim 20, dexim de 30 artiyor , tövbe tövbe :) , bi özellik kazandigimiz yok ama sonucta forumda emeginin gectigi belli oluyor ve kendimize özel bir foruma sahip oluyoruz tek farkimiz bu. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|