Seçkin Üye olmanın çok fazla bir ayrıcalığı yok aslında. Sadece isminin altına yeni bir sıfat eklenmiş oluyor. Bizlere tek artısı kendi kendimizi kontrol etmemizi kolaylaştırmasıdır. İster istemez bu sıfattan psikolojik olarak etkileniyor ve forumda yazdığımız yazılara daha çok dikkat ediyor, kelimelerimizi özenle seçiyoruz. O yüzden seçkin üye olarak önerilen üyelerin forumdaki hal ve tavırları, iletilerinin içeriği ve paylaşımcılıkları karar vermemizde etkili oluyor.
Öneriler ve eleştiriler bölümünde bu konu ile ilgili pekçok bilgi var. Bunlardan yararlanabilirsiniz.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."