AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 10/12/2007 :  17:37:31  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
N.Y.P.D'den jim bruavura gelir ve polisler çok hızlı bir biçimde ateş eder mona Sax'a geleçekken max önüne atılır.mermiler max'a gelmiştir.Batman la superman kaçar.Max Ağır yaralıdır.Hastanedeyken aameliyat sırasında biranda uyanır veeeeeee....:D

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

ahmado_aksayo
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 10/12/2007 :  17:58:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doktorlar onu bayıltır ameliyata devam ederler böbrek nakli gereklidir zaman daralmaya balar veeeee.

A.Aksoy
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/12/2007 :  19:08:09  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ölür...
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 11/12/2007 :  16:44:03  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mona Sax yaşlar içindedir ve intihar eder...Bir profösör zaman makinası icat etmitir tüm şehirde yayılır veeee...

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 11/12/2007 :  17:06:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
herkes 342542452345 yıl öncesine gider orda insanlık dinazorlarla büyük bi şavaş içerisindedir herkes çaresiz kaçışırken ....

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000