AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 11/12/2007 :  17:21:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mona Sax kafasının üzerinde dev bir ayak görür ve hemen kenara atlar.İnsanları organize etmeli ve mağralara saklanılmalıdır.1 Hafta geçer 100'lerce kayıptan sonra insanlar bu düzene alışır ve gönüllülerden avlanmak ve savaşmak için bir ordu oluşturulur.İnsanlar ağaçlardan mızraklarla avlanıp kendilerini kormaktadırlar.Bilim adamları ise çok mutludur onlar için süper denay vb. ortam oluşmuştur.Ancak modern insan daha fazla böyle yaşıyamaz.Şimdiden binlerce kişi ölmüştür.Bu zaman makinasını bulmalı ve yeniden eski çağlarına geri dönmelidirler.Bu işi Mona sax üstlenir yanına 3 tane sağlam ok kullanan asker alıp yola çıkar.3 Aylık yiyecekleri vardır.Anlaşılan onları çok uzun ve tehlikeli bir yol beklemektedir.Derken Max Payne yanındaki yiğitlerle gözükür...

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 11/12/2007 :  17:30:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
max payne yanındaki yiğitlerle gelir we mona sax'a nası yardım edeceini sorar ondan sorar zaman makinasın aradıklarını belirlit mona sax ! max'te hemen göstereim deip onları bi magaraya götürür siz burda bekleyin ben meşale bulim gelim der gider we gelmez bakmışlar ki magara'nın girişinde dev gibi bi kaya max ortalarda yok başka çıkışta olmadıgını zannederler ama bi çıkış wardır ...

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 11/12/2007 :  19:16:47  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Max çıkışı aramaya başlar sonunda bulur ancak geri nasıl dönecekti mağranın etrafından dolaşmaya kalksa anında uçurumdan aşşağıya düşerdi ve kayaları kaldırmaya karar verdi.Kayalar 250.000 kilo ağırlığındaydı(kocaseyitin taşıdığı ağırlık)hepsini kaldırmak ister ama kaldıramaz bir anda kafasına maske düer hemen onu takar anında kaldılır.insanları da o mağraya getirirler veeeeeeeee...

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

mehmedo_aydano
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 15/12/2007 :  14:47:40  Bilgileri Göster  mehmedo_aydano'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hemen zaman makinesine girerler ancak düğme dışarıdadır maskeli max payne düğmeye basar onlar giderken aarkalarından ışınlanır veeeeeee....

Yılan Hikayesi memoli
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 16/12/2007 :  18:00:47  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Looking maskeyi çalar babasını öldürür takarsa dünyaya hakim olaçaktır.Tam takaçakken......

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000