|
Yazar |
Konu  |
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 18/11/2007 : 13:52:07
|
evet oyun yeri burası heralde bir oyun başlatıcam bakalım nereye kadar gidecek belki böğle bir konu açılmış olabilir ben açıyım bulamadım oyun şöğle: Oyunda alttakinden hıncını almak için ona bir şey fırlatıcaksın (karpuz,bilgisayar vb.) basit bir oyun yanıtlayan 5 yanıttan sonra tekrar yazabilirler ama 5 yanıt olmadan yanıtlıyan oyunun yanıtını saymıyacaz böğle böğle devam edicez
benden başlıyalım ben alttakine telsiz telefonu fırlatıyorum  |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 18/11/2007 : 16:40:31
|
Bazuka fırlatıyorum :D |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 18/11/2007 : 18:19:01
|
İşte bu canımı yaktı:D
Alttakine benden 68 Camaro:D |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 18/11/2007 : 18:25:00
|
oww bak ama ben bi araba sewer olarak bunla gurur duyarım iste xDD
alttakine shaq'ı fırlatıorm ! allah yardmcısı olsun xDD |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 18/11/2007 : 19:47:44
|
alıntı: GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:
Bazuka fırlatıyorum :D
alttakine bozukayı fırlatıyorsun olmadı silahsa bozukaylan yaralıyorum der yani bozukayı fırlatırsan ona silah veriyorsun[xxD] devam edin beni saymağın |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 19/11/2007 : 09:41:52
|
Aaaaahhh offf. O neydi be!
Alttakine 15 Adet Balina fırlatıyorum.. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|