AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 alttakine ne fırlattın:D
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

Tamer_jl
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 19/11/2007 :  17:13:46  Bilgileri Göster  Tamer_jl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir tanesi neyine yetmio bu arada 1 balina kaç ton? :D

Ben Aşadakine türk askeri yolladım allah yardımcısı olsun :D

Kendim Değil Kaderim Güzel Olsun...
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 19/11/2007 :  18:35:53  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
5 oldu :D bende savunmamı koyarım asker neymiş tırsıp gider yeni türk askeri var karşısında bozukalı:D
bende alttakine yeni aldığım b.o.s oyunun içindeki bir adamı gönderiyim özellikleri kalkanı var bunun sayesinde ölümsüz 2 mermilen uzak mesafeyi alıyor bozuka fırlatsan belki öldürmenin tek yolu 20 bozukacıylan ona bozukaylan vurmak ve kafasındaki şapkamıdır nedir gözüktürmeyen yüzü meydana çıkarıp pompalıyla vurması artık nerden bulur 20 asker 1 pompalı:D

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 19/11/2007 :  19:06:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gönderdiğin adam boş çıktı bende yumruk darbelerimle onu öldürmeyi başarabildim bende aşağıdakine şu ana kadar bu foruma ileti yazan herkesi yolluyorum

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 19/11/2007 :  20:10:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
edit : pardon ya o arkadas yazmıs ta ben yazmayı unutmusum bende alttakine (faress'ten sorakine yani o sayılmaz ) kurt cobain'in bugune kadar kırdıgı butun gitarları fırlatıyorum :D allah yardımcısı olsun bi kere daha xDD

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 19/11/2007 :  22:43:56  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kobebryant tarafından yazılan:

buda 5 oldu !! oww ! sadece knight online bölümü yeterken bütün forum öle mi :S:S allaım günahlarmı affet xDD

sen ne yolladığın yaw:D

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000