5 oldu :D bende savunmamı koyarım asker neymiş tırsıp gider yeni türk askeri var karşısında bozukalı:D bende alttakine yeni aldığım b.o.s oyunun içindeki bir adamı gönderiyim özellikleri kalkanı var bunun sayesinde ölümsüz 2 mermilen uzak mesafeyi alıyor bozuka fırlatsan belki öldürmenin tek yolu 20 bozukacıylan ona bozukaylan vurmak ve kafasındaki şapkamıdır nedir gözüktürmeyen yüzü meydana çıkarıp pompalıyla vurması artık nerden bulur 20 asker 1 pompalı:D
gönderdiğin adam boş çıktı bende yumruk darbelerimle onu öldürmeyi başarabildim bende aşağıdakine şu ana kadar bu foruma ileti yazan herkesi yolluyorum
edit : pardon ya o arkadas yazmıs ta ben yazmayı unutmusum bende alttakine (faress'ten sorakine yani o sayılmaz ) kurt cobain'in bugune kadar kırdıgı butun gitarları fırlatıyorum :D allah yardımcısı olsun bi kere daha xDD
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."