|
Yazar |
Konu  |
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 14/11/2007 : 17:11:57
|
arkadaşlar sorunum 3 günden beri oyun sitesini belirli saatlerde açılıyor.bunu nasıl çözebilirim bilgisayar hatalı ondan olabilirmi? belki ama ben bilgisayarın çalışması için yarı vista yükledim bilgisayarın yarısı vista ondan olabilirmi??? |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 15/11/2007 : 13:46:24
|
Benim internette mi bir sorun var diye soracaktim sizlere, bu konunun tam da üstüne bastin faress sagol, son 3 gündür hic bir sekilde oyun sitesine giremedim ( geceleri kurstan vakit bulup bakiyorum artik ), bu sabah denedim en sonunda girdim , bu zaman zarfinda da bir takim islerim vardi onlari hallettim , bu yüzden de KO bölümüne pek bakamadim kusura bakmayin, benim yerime konulara müdahele eden yönetici arkadasima tesekkürlerimi sunuyorum. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 15/11/2007 : 15:59:46
|
bende daha yeni girebildim bi süre hiç açılmadı. |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 15/11/2007 : 16:06:19
|
bende hic oyle bi sorun olmadı 3 gundur istedigim saatte girebiliyordum ama sabahları ewde olmuorum sorun hangi saatlerde oluyor ?? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 15/11/2007 : 16:18:40
|
7/24. Serverdandır |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 15/11/2007 : 16:46:53
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
bende hic oyle bi sorun olmadı 3 gundur istedigim saatte girebiliyordum ama sabahları ewde olmuorum sorun hangi saatlerde oluyor ??
çarşamba günü saat 1:30 dan gece kaca kadar bilmiyorum bende zannettim internetimde ama arkadaşımdada açmadı dayımlardada açmadı şimdi girdi 14 kasım günü 1:30 dan beri geceye kadar.çarşamba sadece 3:30 da açtı 10 dk sonra tekrar kapandı. |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|