Oyun Sitesi'ndeki bölümlerde (Grand Theft Auto,Need For Speed vb..) Yılın üyelerini seçelim. Bir konu veya bir bölüm açalım ve oylamaya sunalım. Üyeler oylarını versinler ve böylece seçilmiş olur.
Eğer ilgi görürse bunu her ayın sonuna doğru gerçekleştirelim...
Ne dersiniz
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
hmm olabilir ancak bu üyeler arasındaki rekabeti düşmanlıga gelecek sevyede arttırmadıgı sürece güzel olur . bence denemeye değer ama karar yöneticilerimizin
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
hmm olabilir ancak bu üyeler arasındaki rekabeti düşmanlıga gelecek sevyede arttırmadıgı sürece güzel olur . bence denemeye değer ama karar yöneticilerimizin
Tabiiki üyeler arasındaki rekabet düşmanlığa dönüşmemeli.. Hem böylece paylaşımlar ve kaliteleri artmış olur,hem de yardımlaşma çoğalır..
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Ne için rekabet? İtibar mı? Biraz garip bir uygulama olurdu bence. Sonuç olarak burada yılın birincisi olmak ne o insana ne de bize bir şeyler katar. O kişi birinci olmak için yardım etmemeli, yardım etmek için yardım etmeli.