|
Yazar |
Konu  |
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 28/11/2007 : 20:03:44
|
kime  |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
AquilA
Üye

İleti 20 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 28/11/2007 : 20:51:31
|
bence bu yaptıgın biracıkta sahtekarlıga giriyor neden oyunu tanıtırken ortaya ısırma linkini atıyorsun ki doğru düzgün oyunun giriş linkini atsan ya ! |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
AquilA
Üye

İleti 20 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 28/11/2007 : 21:11:06
|
ikisi aynı şey deil
1.'si böle linklerin özellikle bizim forumumuzda paylaşılması yasak 2.'si üyelik için direk web adresi wermen lazım senin profiline giden adres deil ! haksız olabilirim ama benim düşüncem bu |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|